Kell 11 hommikul kuni kell 15 pärastlõunal oodati luksusralli osalejaid kontrollpunkti Tallinnas raekoja platsil.

Pealtvaatajate rõõmuks oli kohal ka endine "Rannavalve" ja "Knight Rideri" staar David Hasselhoff, kes fännidega pilte tegi.

Vaata Delfi lugeja videot luksusautode saabumisest!

"Inimesed tööl vist käima ei pea või on tänane päev uus punane püha kalendris. Ja Hasselhoff on vist kõige fännisõbralikum kuulsus, sest poolel Eestil on pilt temaga," võttis pealtnägija ürituse kokku.

Delfi lugeja tabas täna pärastlõunal Tallinna tänavapildist luksusralli Gumball 3000 osavõtjad, kes linnasisese võidusõidu asemel liikusid viisakalt teiste liiklejatega samas rütmis.

Eestis on ralliseltskond senini kogunud vaid mõned trahvid. Delfi lugejale jäi mulje, et vähemalt osad luksusautode omanikud käituvad liikluses mõistlikult.

Luksusralli osavõtjad tekitasid elevust ka tanklates, kus kohalikud neid usinalt pildistama asusid. Gumball 3000 tõestab, et mida rohkem blingi, seda rohkem respekti. Vähemalt tähelepanu on garanteeritud.

Politseiauto sattus juhuslikult ralliseltskonnaga ühte parklasse. Küllap ei sattunud keset parkimisplatsi viltu parkijad nende vaatevälja, kuna seltskond kiirustas ruttu edasi.

Vaata galeriid tankimispausist!

Eile Soomest läbi sõitnud ralliseltskonna külastus möödus sealkandis ohtrate liiklusrikkumiste tähe all, kogudes palju trahve kiiruseületamiste eest. Samuti tuli nii mõnelgi osalejal juhiloale nägemist öelda.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sanga sõnul ületasid Gumballi korraldustiimi liikmed eile hilisõhtul Pärnu maanteel lubatud sõidukiirust kuni 20 km/h. Selle teo eest oli korraldajate auto rajalt maha võtnud politseinikud sunnitud tegema neile rahatrahvi.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Jelena Filippova ütles Delfile, et üks kiiruseületaja on tabatud Narva piirkonnas ja kolm Jõhvist.

Head lugejad, kui mõni Gumball 3000 osaleja teile silma alla satub ja kaamera ette jääb, jagage nähtut ka teistega. Ootame fotosid aadressil rahvahaal@delfi.ee.

Esimesed luksusautod jõudsid juba eile Tallinnasse kohale.

Delfi lugeja Soomes saatis aga pildi sellest, kuidas autod sealmail tänavapilti ilmestasid:

Selliseid masinaid nähti täna Helsingi Läänesadamas Tallinna poole suundumas.

Gumball 3000 osalelejate Lamborghini Aventador Riias.