Teine uudis pajatas aga sellest, et 1. juunist võib Maksu- ja Tolliamet riputada oma kodulehel häbiposti üles nende inimeste nimed, kelle maksuvõlg on suurem kui kümme eurot. Näiteks tosin eurot.

Poliitikud on puutumatud ja mõjuvõimsad tegelased, kes elavad rahva kulul laia ja ilusat elu.

Riigikogus on neil mingid "katuserahad" preemiaks selle eest, et nad tähtsate otsuste hääletamise juures oma arvamust ei avaldaks ning teeksid täpselt nii, nagu juhthundid tahavad. Samuti kuuluvad riigikogulased äriühingutesse- nõukogudesse, et sealt head raha teenida ning Eurosaadikud naudivad samuti ilusat ja head elu. Nende sõidud on üle Euroopa tasuta ning kui nad kodus käivad ja Eestis ringi sõidavad, siis bensiinitšekid teevad samuti rahaks. Pole siis mingi ime, et Europarlamenti tahetakse ikka ja jälle valituks osutuda.

Andrus Ansip oli üle kaheksa aasta peaminister ning nüüd tahab pääseda Europarlamenti. Andrus Ansipi ja Reformierakonna valitsuse poliitika on teinud seda, et iive on langenud ja plaanitakse maakoole sulgeda õpilaste vähesuse tõttu. Näiteks Pärnumaal Tori vallas asuv Viira kool.

Kui Eurosaadikud on tõllas tasuta sõitvad saksad, siis näiteks kaksteist eurot Maksu- ja Tolliametile võlgu olev isik võib sattuda häbiposti avalikult ja olla seega võllas.

"Saksad tõllas, vaesed võllas" vanasõna kehtib tänini.

Poliitikute häbematusel ja jultumusel puuduvad piirid.