Suurfavoriit selles kohtumises on loomulikult Itaalia, Triobeti ennustusportaalis ei tundu Eestil üldse võimalust olevat. Nimelt Itaalia võidu korral saab panustaja 1.15 kordselt, viigi korral 7. kordselt ja Eesti võidu korral koguni 15. kordselt raha tagasi.

Itaalial on kohustus kodus kindlasti võita. Seda mitmel põhjusel. Esiteks on itaallastel meeles veel kehv esinemine MM finaalturniiril, kus Itaalia mängis tavatult hambutult ja ei suudetud isegi alagrupist edasi pääseda. Teiseks sellepärast, et võit Eesti üle kindlustaks neil alagrupist edasipääsu EM finaaltunriirile. Seega on see Itaaliale ülitähtis kohtumine ja kindlasti soovivad nad kodus Eesti purustada.

Mis võimalused Eestil Itaalia vastu on? Kui vaadata FIFA jooksvat edetabelit, siis ka siin edestab Itaalia pikalt Eestit. Itaalia paikneb kõrgel üheksandal kohal ja Eesti on viimaste aegade kõrgemail 75. kohal.

Meil on geniaalne peatreener Tarmo Rüütli näol, kes on Eesti jalgpallikoondise mängima saanud ja hiilgab igal mängul super hea taktikaga. Meil on suurepärased mängijad, kes suudavad väravaid lüüa ka kõige tugevamate meeskondade vastu. Nii Tarmo Kink kui ka Jarmo Ahjupera on suurepärases hoos, üllatusvõimeline on kindlasti ka Sergei Zenjov ning kaitsest poolkaitsesse nihutatud Ragnar Klavan. Samuti on meil tugev keskkaitsjate paar Taavi Rähni ja Raijo Piiroja näol olemas. Kui siia veel lisada puurilukk Sergei Pareiko, siis mina ei näe põhjust miks peaks Eesti koondis kedagi kartma.

Eesti jalgpallikoondis suudab Itaaliat üllatada ühtse löögirusikana mängides ja kui Eesti suudab esimesel poolajal oma värava puhtana hoida, siis Eesti võimalused kasvavad veelgi. Eelkõige sellepärast, et favoriit Itaalia soovib kindlasti võimalikult kiiresti juhtima minna ja seda juba esimesel poolajal. Kui nad väravat ei suuda esimesel poolajal lüüa, siis muutub nende mäng kohustusest võita närviliseks ja Eestil tekib teisel poolajal võimalus ise Itaaliat teravalt nõelata.

Eestil saab olema raske ilma meeskonna "aju" Konstantin Vassiljevita ja keskvälja mootori Aleksandr Dimitrijevita, kuid asendused on olemas ja ennegi on meeskonnad liidrite puudumisel isegi paremini mänginud. 

Usun, et Ahjupera ja Kink löövad väravad ning Eesti teenib üllatusviigi 2:2.