"Aastate jooksul olen saanud üha kummalisemaid vastuseid, alates sellest, et "peaks ikka olema" kuni soovituseni soetada endale mingi jaam, mis maksis tol hetkel 10 000 krooni. Seetõttu pidin hankima Elisa kõnekaardi, ja olles suvekodus, suuname kõik telefonid kõnekaardile. Nii juba 7 aastat. Olen juhtinud tähelepanu ka nn levikaardile, mis ei vasta tegelikkusele. Loomulikult ei ole EMT sellest välja teinud. Kuna ettevõte, kus töötan, kasutab EMT teenust, ei ole ma operaatorivahetust kaalunud, aga varem või hiljem tuleb see samm ilmselt ette võtta," võtab ta oma jutu kokku.

"Sain mõni kuu tagasi teada, et pakett Era, millega liitusin 2004. aastal, on muudetud tasuliseks, kuumaksega 6,50! Selguse saamiseks suhtlesin EMT-ga ligi kuu aega, kuid ei saanud ikkagi aru, miks minule teatamata on muudetud lepingu sisu. Lepingu sõlmimise ajal kuumakse puudus, nii et ma ei teagi, kui kaua ma olen seda maksnud. Telefoni pole juba 5 aastat kasutanud..." kurdab teine.

"Olen aegade algusest peale olnud EMT klient. Mõne aja eest kukkus mu iPhone maha ja esiklaas läks katki. Helistasin EMT-sse ja küsisin, kas nad klaasi vahetavad. Jah, maksab 150-200 eurot. Kui palju aega võtab? Kolm nädalat. Tänasin info eest ja pöördusin Apple'i toodete parandusse Kadaka teel. Klaasivahetus maksis 60 eurot ja võttis tund aega. Kas EMT kogub katkise klaasiga telefonid kokku, viib need iga kolme nädala tagant parandusse ja küsib iga telefoni pealt üle 100 euro vahelt?" tunneb kolmas huvi.

"Mina ise küll ei ole EMT klient, kuid paljud mu tuttavad on. Olen täheldanud EMT võrku helistades pidevalt nii oote kui kõne ajal kummalist plõksumist, nagu vajutaks keegi nuppe – seda erinevatele inimestele helistades, ja kõigil on korralikud telefonid, nii ka minul. Lisaks kajavad vahel mu oma sõnad sekund hiljem mulle tagasi. Olen EMT-lt ka küsinud, (nad helistavad mulle kuus korra, et kas ma ei tahaks nende võrku üle minna) et miks selline asi esineb, ja alati öeldakse, et viga peab olema telefonides. Kummaline, et erinevate firmade telefonide, nii uute kui ka vanade puhul, on probleem täpselt sama," imestab neljas.