Paljud eesti naised on meestes pettunud ja alati sellisel arvamusel, et kõik mehed on ühesugused - kiputakse meid üldistama. Ma ise ei vasta neist kümnest punktist ühelegi, kuid ei ela ühegi naisega koos ja pole siiani leidnud ühtegi naist, kes vastaks minu ootustele.

Raske on leida omale naist internetist, sest seal on tõesti teise või kolmanda ringi naised, kellel ka tited kaelas ja enamik lastega naisi otsivad mehi kui sponsoreid, kes leevendaks nende rasket majanduslikku olukorda.

Eelmine mees on läinud välismaale raha teenima, leidnud sealt või Eestist uue naise ja oma pere maha jätnud, sest naine on kasutanud oma vabadust ära teiste meestega ja enamuses on nad oma uusi väljavalituid petnud, et nad on vabad naised.

Ma ise olen ka nende orki sattunud ja petta saanud. Seda ma olen järeldanud sellest, et nendel on palju austajaid ja telefon on alati punane. Kui olen huvi tundnud, siis pole kas vastatud, või heal juhul on saadetud sõnum, et kahjuks olen hõivatud.

Muidugi liigub klubides, pubides ja internetiportaalides üksikuid naisi, kellel pole tõepoolest meest ega ka lapsi, kuid nad ei vasta meeste ootustele, sest nad on välimuselt trullakad. Tavaliselt nad oma pilti portaali üles ei pane, sest nad pole piisavalt kenad, et meestele huvi pakkuda.

Teinekord on nendega huvitav suhelda, kuid perekonda ma nendega ei looks, sest pereelu jaoks oleks nad igavad. Nad ei ole piisavalt ilusad ja siis tekib kiusatus vaadata teisi naisi, kes on ka välimuselt meestele silmarõõmuks. Üldiselt on armastus tänapäeval raske mõiste, sest armastus ei käi enam kõhu kaudu vaid rahakoti paksuse järgi.