Esmased asjad, mida paljud Eesti naised, toonitan mitte kõik, aga paljud ja eriti need, kes korralikku meest ei leia, vaatavad.

Esimene asi on mehe välimus, et ta oleks ilus ja pikk nagu modell, nagu seebika Roberto ning tema riietus on ka piinliku täpsusega paika pandud. Muidu ei vaadata tema poolegi, kui neid nõudeid pole täidetud, siis ei vaevuta meest üldse tundma õppimagi. See mees võib teha miljon imet, olla kui tahes romantiline ja hea iseloomuga ning naist hoida nagu jumalannat.

Sellest pole mitte mingit kasu, kuna need esmased nõudmised on täitmata, siis on naise heaks see mees täiesti out. Samas katsu sa naise riietuse kohta midagi öelda, saad kohe kõrvakiilu.

Selle asemel võetakse hoopis mingisugune kena pikk libeda jutuga joodik, tõsi tihti ei ole isegi libedat juttu vaja, kuna pikast ja kenast mehest piisab. Võetakse joodik, kes tarbib palju alkoholi, on agressiivne ja muidu halb, aga naisele see ei loe, kuna ta on ju nii pikk ja ilus. Samuti loodetakse, et mees muutub. Kahjuks ei muutu ja sellest ei saada aru. Isegi kui mees käitub naisega halvasti või lausa teda peksab, ikka ära ei minda, kuna ta on ju nii ilus.

Sealjuures, mees kes pole nii ilus ja võib-olla nii pikk, kes kohtleks seda naist väga hästi ja romantiliselt, see mees ei huvita kedagi.

Ja siis naised räägivad, kuidas mehe iseloom on ikka tähtis ja mida kõike nad mehelt ootavad. Aga kulla naised, kui te mehe iseloomu nii tähtsaks peate, siis miks te igasugu agressiivsete ülbikutega olete?

Edasi tuleb raha, väga suur osa naisi ootab, et mees maksab kõige eest ja loomulikult teeniks vähemalt 1500 eurot kuus neto, alla selle on luuser. Raha kompenseerib ka tihti mehe välimuse puudujääke, mida rohkem raha, seda koledam võib mees olla. Kõige tagatipuks on paljud naised ise väga aristokraatsed ja endast väga heal arvamusel ja arvatakse, et ollakse mingid ülimad olendid. Kompromisse ei tehta, rahanumbrit ei tunta, ollakse väga ülbed, probleeme ei arutata ja järgi milleski ei anta jne.

Naised vaatavad ikka neid mehi, kes pidudel ülbitsevad ja alatasa kaklustesse sattuvad, palju joovad jne. Millegipärast antakse sellistele sigameestele kõik andeks, eks ikka sellepärast, et välimus on naistele tähtsaim.

Toonitan-räägin siinkohal probleemsetest naistest, mitte neist, kes oskavad meest valida ja kes on juba ka suhtes hea mehega. Aeg oleks pilve pealt alla tulla ning aru saada, et printse valgel hobusel pole olemas või siis oleks targem hobusega abielluda, nagu oli üks hea nali.

Naised, ärge otsige printsi, otsige meest, kellel on aru peas, kes viitsib ja oskab tööd teha, kes ei kutsu kodus iga väikse asja peale remondimeest. Ärge otsige meest, kes teenib miljoneid, kas te ise teenite? Otsige mees, kes viitsib tööl käia, raha ei ole primaarne, teenige ise ka raha, miks mees peab seda ainult üksi tegema? Suhe, majapidamine ja lapsed on ikkagi ühine ja sinna tuleb ka ühiselt panustada, kõiges.

Otsige mees, kes teist hoolib, kes teid austavalt kohtleb, kes ei valeta teile, kes pole agressiivne, kes ei otsi tülisid ja kel ei ole kogu aeg õllepudel suul või kes ei pea iga nädalavahetus kuskil pubis laamendamas käima.

Paljudel edukatel naistel on veel üks lisaprobleem, nimelt osa neist on egomaniakid, mis tähendab, et ollakse väga ennast täis ning mina ja maailm suhtumisega, hakatakse ennast pidama ei tea mis kõrgeks olendiks. Seesugust naist ei kannata ükski normaalne mees välja.

Ma ei palu teil mingeid külajoodikuid otsida, vaid otsige korralik asjalik mees ja tähtsustage iseloomu, mitte ärge olge välimuses kinni ega selles suhtumises, et tüdrukutele meeldivad pätid poisid. Kahjuks meeldivad ka täiskasvanud naistele pätid mehed, miks nad muidu igasugu agressiivsete jobudega koos on.

Naised, pange omal eetika ja väärtushinnangud paika, vastasel korral te õnnelikku suhet ei leia. Ärge unustage, et ilusad mehed on nagu ka ilusad naised, endast heal arvamusel ja teavad, et võivad iga kell uue kaaslase saada, mistõttu kohtlevad nad teid halvasti. Ma ei väida siinkohal, et ilus inimene kohe halb on, ei ta ei ole seda, aga kahjuks paljud ilusad inimesed on ennast täis ja ei ole üldse head kaaslased. On loomulikult ka neid ilusaid inimesi, kes on head kaaslased, aga nad on tihti hõivatud, kuna hea naine ja hea mees leitakse ruttu üles ja võetakse ära.

Vähem isekust ja materialismi ja tehke ise ka midagi, mitte ärge oodake mehelt kõike, kulla preilikesed, elu ei ole seebikas.