Buss tuli, peatus mõned meetrid enne bussipeatust ja lasi tagumistest ustest maha ühe naisterahva. Kiirendasin siis sammu, et peale minna, kui bussijuht pani uksed kinni ja andis gaasi!

Hämmeldusest laiutasin käsi – bussijuht ju ometigi nägi, et ma hakkasin peale minema ja olin bussipeatuses! Esialgu arvasin, et ta seega peatub siis seal trollipeatuses, kus troll juba ees seismas. Ei! Tuiskas trollist mööda ja tegi esimese linnapoolse peatuse Sepa trollipeatuses. Buss number 42, mis pidi väljuma Kopli peatusest kell 13.02, lihtsalt ignoreeris seda, et keegi selle bussiga ka sõita soovis!

Et järgmise bussini oli nüüd aega 8 minutit, siis istusin trollile ja kombineerisin oma sõidu linna poole teiste vahenditega.

Mitte ükski silt ei näita, et buss number 42 peaks peatuma ühes kolmest Kopli nime kandvast peatusest! Trammipeatusest suunab silt eemale, trollipeatuses bussipeatust ei ole ja Mereakadeemia ees olevas peatuses keeldus see buss mind peale võtmast. Pole seal ka number 42 bussipeatuse kohta mingit märget. Huvitav, missugust "Kopli" peatust peab silmas sõiduplaan?