Mõtle: praegu oled ise armuke ent kui ühel hetkel on “sinu” elus inimene, keda meeletult armastad — kas sa aksepteerid, kui sinu armastatu peab sinu kõrvalt armukest, tahan sa teda veel kellegagi jagada? Mis see siis ära ei ole, eks.

Sa ei tahagi midagi kindlat ja turvalist, tahadki olla vaid armuke? Ära valeta endale! Ühel hetkel võid sa nii meeletult kedagi armastada ja soovid kogu hingest ülejäänud elu vaid temaga jagada. Kui sa ikka veel väidad, et sa seda mitte kunagi ei soovi, siis ära imesta, kui sa jäädki kogu eluks armukese pidajaks ja armukese staatusesse. Saatus annab sulle kõik, mida sa kogu hingest soovid, ent ta ka karistab sind olukordades, kus sa kellegile haiget oled teinud. Bumerang — ära mitte kunag tee teisele seda, mida sa ei taha et sulle tehakse!

Oled õnnelik, oled kallimaga koos ent ühel hetkel saad teada, et sina polegi tal ainuke, tal on ammu juba armuke. Kas sa siis ka suhtud sellisesse olukorda nii leebelt? Arvad, et sinuga ei saa seda juhtuda? Kindel see, et saab. Inimene, kes peab armukesi, on sellise elustiiliga harjunud ja inimene on harjumuste ohver. “Ahh, vat kus asi, tal on armuke ja mis siis?” Vaevalt sa nii leebe oled ja lased rahus sel kõigel sündida. Ehk paned talle ka puhta pesu valmis, enne kui ta armukese juurde läheb? Kas sa ei mõistaks oma partnerit hukka, et ta sind on reetnud ja soovib nüüd hoopis kedagi teist? Suudad sa rahulikuks ja ükskõikseks jääda? Sageli ei suuda armukese staatuses olnu või armukest pidav inimene tavaeluga harjuda, ta vajab aoma ellu adrenaliini ja seda saab ta vaid erinevate partnerite kaudu.