Kas tõesti oleme ise nii lollid, et ei tea, keda valida, ilma, et see meile ette öeldakse? Miks laseme võimul olevatel parteidel kulutada meie makstud maksuraha meile endale suunatud propagandaks?

Meile ei ole seda reklaami vaja, meile ei ole ka parteisid vaja, eriti kohalikel valimistel, kus on oluline, et Sinu oma küla esindaja oleks volikogus ja ajaks kohalikku asja. Parteid on vaja vaid parteil endal, et kujundada riiki oma soovidele vastavaks, garanteerida partei võimu püsivus. Miks peame neile selle eest veel kümneid miljoneid peale maksma?

Kuigi rahvas peaks olema kõrgeima võimu kandja, on neli võimuparteid juba aastaid tagasi kavalalt tsementeerinud oma koha riigipiruka jagamise juures, nad teevad mis tahavad, nende võimul püsimine on garanteeritud ja rahvas ei saa sinna enam midagi parata.

Inimesed! Ärgake! valige üksikkandidaate ja uusi tegijaid, kes ei kuulu võimuparteidesse, ehk siis õnnestub võim rahvale tagasi võita (pean silmas valimisseaduse muutmist nii, et riigikogu moodustaksid 101 enim hääli saanud inimest olenamata parteilisest kuuluvusest ja ka presidendi peaks valima rahvas).

Isegi, kui uued teevad vigu ja kulutavad seadust tehes rohkem aega vaidlemiseks, on nende seaduste kvaliteet rahva jaoks kõrgem, eeldades, et vaidluses sünnib tõde.

Valige endale sobilik ideoloogia, mitte kirju plakat seinal või netis. Valige see, kes just Teie huve esindab ja kindlasti kasutage oma pead - mõelge läbi, kas nende lubadused on reaalselt teostatavad ja mis on selle tagajärjed. Võimu saame rahvale tagasi ainult neid pidevalt võimul olevaid parteisid troonilt tõugates. Vaadake, millised on lubadused ja vaadake ka, kas eelmised lubadused on täidetud ja mis on nende tagajärjed.