Mees peab olema naisest vanem

Tegelikult kehtib selline eelarvamus järjest vähem, kuid inimesed eelistavad sageli suhet, kus mees on naisest vanem. Seejuures ei ole peaaegu mingit vahet, kui palju vanem. Seda tingivad ilmselt majanduslikud põhjused: mina vanem, seda kindlustatum. Kuid põhjused võivad olla ka näiteks intellektuaalsed.

Mees peab olema naisest targem

Vanem mees on naise eakaaslastest kindlasti elutargem. On loogiline, et mees võiks perekonnas olla juht ja otsuste tegija, mistõttu võiks tal naisest rohkem oidu olla.

Suurem osa naisi eelistab, et mees oleks temast targem ja soovitavalt nii paljudes asjades, kui võimalik. Samas kõik naised ei eelda mehelt tarkust. Mõne jaoks on olulisem mehe jõud.

Mees peab olema naisest tugevam

Seda paljud naised mehelt ootavad: füüsilist tuge. Naistele meeldib, kui mees jaksab neid süles kanda või teeb nende eest ära füüsilised tööd.

Mehe musklid võivad olla väga erutav vaatepilt ja kaaluda üles nii hariduse kui ka mehe pikkuse. Samas mõne naise jaoks on oluline, et mees oleks lihtsalt suur ja karune.

Mees peab olema naisest suurem (ja karvasem)

Füüsiline suurus mõjub naisele aukartust, austust ja turvatunnet tekitavalt. Mõne naise jaoks ei ole isegi oluline, et mees oleks vormis, peamine, et ta on suur. Samamoodi on mehi, kelle jaoks on esmatähtis, et naine oleks pisike.

Lisaks sellele on tänapäeval, kui isegi mehed end raseerivad, naisi, kelle arvates ainult karvane mees on seksikas. Või on seda ainult rikas mees.

Mees peab olema naisest rikkam

On olemas hulk naisi, kelle puhul mehe välimus ei oma erilist tähtsust. Olen peaaegu kindel, et naised ei vali enamasti ilusa ja vaese või koleda ja rikka vahel, nagu oleksid need oma erinevuses võrdse kaaluga. Naiste jaoks peitub atraktiivsus erinevates asjades. Need eelistused võivad muidugi elu jooksul muutuda, kuid naine, kes eelistab rikast meest, ei suuda end tõenäoliselt mingil viisil sundida vaesega suhtesse astuma, isegi kui too on hirmus ilus.

Niisiis: on olemas tõepoolest naisi, kelle puhul on oluline, et mees oleks eelkõige rikas ja muu on vähem tähtis.

Kõigil on võimalus

Kokkuvõttes arvan, et ehkki meestel võib naistele mulje avaldamises ette tulla suuri takistusi, on siiski igal mehel (ja igal naisel) võimalus endale armastus leida, sõltumata tema puudustest või eelistest.

Kui isegi jäsemeteta mees suudab naise leida, suudab seda ka vaene, kole või lühike. See ei pruugi muidugi kerge olla, kuid hei, see ei ole tegelikult kerge peaaegu mitte kellegi jaoks.

Ka ilusaid hüljatakse, ka rikkad on üksikud, ka pikki petetakse. Kahjuks.

Kas sa leiad oma elu armastuse või mitte, sõltubki ehk kõige rohkem sellest, kui väga sa seda tahad ja kui palju oled selle nimel valmis tööd tegema, sest iga suhe nõuab tööd, ole nii rikas, ilus või eriline kui tahes.