"Kirjutan teile Tallinnast Meeliku tänavalt, mis asub Lasnamäe uue õigeusu kiriku juures. Maja ees on linna poolt välja ehitamata teed ja valgustus, mis teevad õhtusel ajal liikumise võimatuks. Linn ei ole siiamaani andnud vastust, millal teed ja valgustus korda saavad.

Linna ametite vastused on hägused ja räägitakse, et kõik sõltub 2014. aasta eelarvest. Konkreetsus puudub.

Eelmise nädala lõpuks tuli juba lootus peale, kui nägime maja ees koppa, kuid linn tegi vist meiega nalja. Maja ette ehitati küll üks väike teejupp, kuid valgustus puudub sealtki endiselt. Majas on käinud vargad. Elanikud olid sunnitud palkama garaaži mehitatud valve, kuna väljas toimub kurat teab mis!

Linn on väga ilusti välja ehitanud kiriku ümbruse, kuid need majad on jäetud niisama seisma. See on kole ja ohtlik.

Palume väga teie abi, et saada teada, millal on plaanis see tee korda saada ja kas nüüdseks, kui linna eelarve on paigas, saab tee 2014. aastal valmis," kirjutas lugeja.

Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppel ütleb, et nagu ikka, seisab asi raha taga ja raha jagamise üle otsustab linnavolikogu. Esialgses kavas olevat kõnealuste kõnniteede ehitamine sees ja Koppel on optimistlik, et see kava ka teostub. Tema hinnangul peaksid teed valmima tuleval suvel.