Olen nüüd 4 päeva saatnud last kooli ja talle peale tunde vastu läinud (läks esimesse klassi). Selleks, et kooli jõuda, peame ületama Laagna tee. Sillale saamiseks(linna poolt tulles viimane sild) peab ületama reguleerimata ülekäiguraja ja ka teisele poole silda jõudes teise silla, et pääseda kooli.

Iga päev näen sellel teel, et üks auto jääb ilusti seisma ja siis lendab kuskilt tagant sellest seisvast autost mingi auto mööda. Kas inimesed ei suuda mõelda, et enne ülekäigurada ei jää ju keegi niisama ilma põhjuseta seisma.

Eile tõmbasime ühe kolmanda klassi poisi tagasi just selle sama põhjuse pärast. Oli kasvult väiksem kui minu esimesse klassi läinud poiss. See asi käis nii kiiresti,et ei jõudnud isegi auto numbrit näha. Mõlemad poisid ja ka mina ise saime ikka korraliku ehmatuse osaliseks. See väike poiss lubas oma vanematele teada anda, aga kas ka seda tegi, ma ei tea.

Täna hommikul jäi auto seiama, et lasta inimesed üle tee ja ühel sinist värvi kastiga fordijuhil oli nii kiire, et seisma jäänud auto tagant pööras välja ja kiirendas Laagna teele.

Kurat küll, kas siis tõesti ei saa oodata nii kaua, kui lapsed ja mõned lapsevanemad teed ületavad?

INIMESED PALUN JÄLGIGE ENDA ÜMBER TOIMUVAT! Ka väljaspool autot eksisteerib maailm!