Juba pikemat aega olen ostnud Laima kaalukomme ja neid on valida mitmete erinevate nimetuste vahel. Eriti hea valik on Laima kommidel olnud jõulude ja aastavahetuse paiku, sest siis on saadaval suisa šokolaadimunad ja šokolaaditahvlid.

Tavaliselt on kaalukommide hulgas oma pool tosinat või rohkemgi erinevaid nimetusi komme. Näiteks Roks ja Rits. Roks on üleni šokolaadist, Rits on mingi täidisega.

On ennegi olnud selliseid juhuseid, kui Laima kaalukommide hulgas on olnud mõni kõva komm, aga päris sellist valge välimusega kommi pole veel olnud. Kahtlustan, et sellel valge välimusega kommil võib olla hallituse tunnused. Mina seda igal juhul sööma hakata ei riski.

Miks kaalukommide paberil ei ole märget säilivusaja kohta. Pakitud kompvekkidel on "kõlblik kuni" või "parim enne" kuupäev olemas.

Mainitud kahtlaselt valge välimusega "Leedi Mammul" pole paberil peale kommi nime ja Laima nime midagi kirjas. Kust ma siis tean, et kas komm on värske või hallitama läinud? Antud juhul see jääb mul teadmata ja samas ka söömata.

Foto tegi kirjamees.