Kommentaarides sõimavad “loomulikud” naised “tuunituid” ja vastupidi muidugi ka. Hea seegi, et kõik need sõnavõtjad ühes ruumis ei viibi. Kunstküüned lastaks mängu ja kõiksugu pikendused lendaks kahte kaarde. Karta on, et nii mõnigi loomulikult ilus osutuks pärast sulgede puistamist vähem ilusaks ja mõni üle tuunitud saaks kenamaks.

Millest ma aga aru ei saa, on probleem, mis on kunstlikult tekitatud ja tegelikult ju olematu. Igaüks kaunistab end, isegi mehed. Edevus on meil ju veres ja olgem ausad, see on pisut isegi positiivne. Poleks edevust, näeks kõik naised ühesugused välja — valitseks kole hall ja igav vaatepilt. Pealegi väljendavad naised oma välimusega tahtmatult ka oma iseloomu saladusi. Meestel kohe kergem — jääb vaid otsustada, kes milleks sobilik on.

Elus on olukordadele harva ühesed vastused. Enne, kui kritiseerime, võiks ikka mõelda, miks keegi midagi teeb. Tihedate ripsmete omanik ei pea kohe nina kirtsutama teise pikenduste peale. Ehk too kannab prille, uskuge, väga raske on ripsmeid läbi klaasi värvida.Või on allergiline? Kenad mustaks värvitud ripsmed punetavate silmade raamiks, no pole just suurem asi vaatepilt. Need samad “loomulikud blondid” ,veelgi loomulikumate tumedate kulmudega, võiks väheke halastada ja mõelda, et enamus loomulikke blonde sünnib siia ilma heledate kulmude ja peaaegu olematute ripsmetega.

Küüntega sama lugu. Mõni pole suureks kasvanud ja närib siiani tite kombel küüsi. No las siis näksib neid kuntslikke, ikka parem, kui veritseva lihani nositud näpud sind näiteks kassas teenindamas. Tõsi, vahel tuleb mul endalgi hirm naha vahele, kui märkan kümne külmrelva uhket omanikku, sellisele “küünte vahele” jääda ei tahaks.

Solaarium versus spray-päevitus!? Mõlema kohta võib öelda ilus, mõttetu, kahjulik, kasulik. Oleneb, kui palju ja miks. Jah, ka mina olen öelnud tuttavale näkku, et oranž pole talle just sobivaim toon. Pole ilus tegu, aga parem ikka, kui teistega koos selja taga pihku naerda. Neiu vahetas kreemi ja isegi tänas mind. Solaariumit ei jätnud, nagu ilmnes, soovitas talle seda arst, just nahahaiguse raviks. Seega, enne kohtuotsust kuulakem ka ära “süüdimõistetu”.

Juustega on meil nagu on, väheseid on kauni karvkattega õnnistatud. Eesti naine on karvane kõikjalt mujalt, mitte aga juuste poolest. No las siis panevad neid pikendusi. Proovivad ära ja teevad omad järeldused.

Maitsed on erinevad, selle üle kakelda aga on pisut maitsetu. Tõsi ta on, et meestele meeldivad vahel tuunitud asjad, vaadake kas või nende autosid. Seega pole ju midagi halba, kui me nendele seda rõõmu pakume. Väita aga, et perekonna õnn seisneb vaid “lisades” on pisut lapsik. Kuigi jah, igav hall hiireke, kellel enesehinnang madalamal kui keldrikorrus, pole just ka suurem asi kodusoojuse looja. Ju ikka seal vahepealsel mängumaal ole see huvitav ja alati uus naisuke, kes ellu sädet ning elevust toob.

Ilus olla võib väga erineval moel, peamine on ikka tahtmine seda üldse olla. Kui juba on ükskõik, millisena välja lähed, vot siis tuleks sõbrannadel küll hädakisa tõsta. Seniks aga, olgem lihtsalt ilusad, igaüks enda moodi ja vastavalt võimetele. Ilul pole tegelikult raha maitset man, see on lihtsalt maitse asi, mis paraku patta panna ei sünni!