Põlva kodaniku Facebooki grupis jagas ema vaid kiidusõnu. "Tahan tänada GoBusi bussijuhti, kes sõitis eile (07.02) liinil nr 46. Minu esimese klassi laps suutis kodu peatusest mööda sõita. Laps helistas isale, kes soovitas järgmises peatuses maha tulla ja hakkas talle ise autoga järgi minema. Bussijuht, nähes õnnetut last, ei lasknud teda järgmises peatuses maha, vaid keeras bussi ringi ja hakkas tagasi sõitma. Eile oli külm ilm. Aitäh bussijuhile, kes hoolis õnnetust lapsest rohkem, kui bussigraafikust," tänas lapsevanem bussijuhti ja vabandas kõigi nende ees, kes seetõttu pidid natuke kauem bussi ootama.

Ka teine lapsevanem kirjutas sama postituse alla, et Põlvas ongi toredad bussijuhid. "Minu lapsega juhtus sama asi ja bussijuht tõi lapse koju. Müts maha selliste bussijuhtide ees. Inimlikud ja hoolivad!"

GoBusi esindaja kirjutas vastu, et GoBus tänab kõiki meeldiva tagasiside eest. "Tagasihoidlikuks jääda sooviv bussijuht samuti tänab ja soovime kõikidele reisijatele ka edaspidi positiivseid kogemusi!"

Kui ka sinu või sinu lähedastega on sarnaseid heategusid või positiivseid juhtumisi lähiajal ette tulnud, jaga neid meiega aadressil rahvahaal@delfi.ee!