Meheõe pere käib suviti meil pikemalt külas. Toovad paki viinereid, heal juhul tüki juustu ja kui veab, siis piima ka. Enne helistatakse ja küsitakse, mida poest tuua ja lisatakse juurde, et peaasi, et topelt poleks. Nii et kui mul on kodus liiter piima, siis nemad ei osta. Peaasi, et topelt poleks - aga inimesi on ju ka topelt. Kell seitse istub enamus nende perest laua taga ja ootab süüa. Ja mina siis muudkui vaaritan, katan lauda ja koristan. Nemad istuvad laua taga nagu oleks tool neile tagumiku külge kleebitud...

Nüüd kardan, et tulevad ja rikuvad mu puhkuse ära. Minu lapsed peavad kella kaheksani ka ilma söögita vastu, nende omad aga peavad kell seitse sööma. Magada ma nagunii ei saa, sest kohe, kui lapsed ärkavad, tullakse elutuppa, et mitte isa und segada. Et meie pere magada ei saa, sellest on poogen.

Mõtlesin, et sel aastal palun neil oma toit ise osta, samuti hommikusöök endale valmis teha. Ma juba tean ette, et see printsess minestab sellepeale ära.

Ämm on oma tütre üle nii uhke-et see nii kokkuhoidlik oskab olla. Andke andeks-minu arust on ta tütar lihtsalt mugav ja nahaalne. Selline tunne, et planeeriks omale nende külaskäigu ajaks mingi muu ürituse. Näitan enne, kus meil pliit ja pann asuvad.