Selleks, et abi jõuaks vajajateni, on meil sotsiaaltöötajad, kes peavad hindama, kui palju ja millist abi on vaja. Sotsiaaltöötajate objektiivse hinnangu nimel on vaja tõsist tööd teha ja kui see süsteem ei toimi, siis tuleb see kiiresti korda teha, ütleb Lippmaa.

Lugejates tekitab praegune olukord Eestis suurt pahameelt. Mõned väljavõtted kommentaariumist:

pets

kui mina ei saa riigile eriti loota vanaduse saabudes, siis loogiline oleks, et riik ei peaks ka minu peale eriti lootma praegusel hetkel?

ants

Ei pea just akadeemik olema, et aru saada, et hiljemalt 2020, kui euroonude papp kustub, on kollaps ka meid, ugrisid, sotsiaalvaldkonnas ootamas. Eutanaasia peab olema selleks ajaks kindlasti olemas, kuigi esimesi pääsukesi saab ilmselt hulga varem näha.

iconoclast

Kui riik looks keskkonna, kus iga inimene saab ise endale koguda vanaduseks raha, siis polekski selles mingit probleemi, aga paraku riik võtab sinult su pensioni raha ära ja siis kui sa jõuad pensioni ikka siis öeldakse, et vabandust, oleks pidanud ise selle peale mõtlema ennem.

köike

annaks sättida raha abil. Inimesed, kes oleksid nõus tegema seda rasket ja tänuväärset tööd, saavad oma töö eest sandikopikaid. Miks meie inimesed on nõus töötama välismaal hooldajatena? Ja siin mitte. Tänased pensionärid ei saagi muule loota kui sellele olematule pensionile. Läheksin ka veel ise tööle, aga ei võeta. Käisin tööl, aga nooremad kolleegid "sõid" välja häbematute võtetega. Tegu oli konkurentsis. Nende töö kvaliteeti ei saanud minu omaga võrrelda. Loomulikult tuli selline pensionär minema kihutada.

mina

loodan ainult selle peale, et saaks õigel ajal kalmistule kobida. hoidku jumal pika ea eest EV-s!