Kui mingi eramu, näiteks kusagil Nõmmel, Pirital või Viimsis, isegi mõnes väiksemas alevis, on "tähistamata" – ehk siis majal pole selle aadressi märkivaid silte/viitasid – tänava nimi ja maja number, saab selle ehitise omanikku trahvida.

Samas, mõni suurfirma "laseb kaarega" sellele nõudele! Ignoreerib! Telia uus üliuhke peamaja Tallinnas, asub kolme tänava "kolmnurgas" keskmise suurusega tühermaal, üpris kaugel kõnniteedest. Oleks loogiline, et selle hoone kauguse tõttu teest võiks see olla tähistatud suuremate aadressi märkivate siltidega. Sellel Telia majal pole aga üldse aadressi peale märgitud. Maja ametlik aadress on Telia kodulehekülje järgi Mustamäe tee 3.

Otsisin maja aadressiga Metalli 3. Kuna lähenesin Mustamäe tee poolt, siis esimeseks "kahtlustatavaks majaks" sellise aadressiga oligi Telia maja, kuid ennäe – sisenedes ei leidnud seal mingit ruumidele viitavat tahvlit, mingi lilledega kaetud laua taga askeldas üks naine, ja alles temalt pärides sain teada, mis on minu otsitava maja aadress.

Kas tõesti rootslastest Telia peaomanikud hoiavad kokku kahelt (loogiline oleks isegi kolmele maja küljele paigutada sildid!) aadressi tähistavalt sildilt? Vaesed omanikud.