"Tõeline armastus vanust ei küsi,“ teatas filmi „The Green Mile“ ja telesarja „Lost“ näitleja Doug Hutchison (51), kui abiellus 16aastase kantrilauljatari Courtney Alexis Stoddeniga.
Selleks, et paar altari ette astuda saaks, pidi teismelise tüdruku ema oma nõusoleku andma ja ta tegi seda suurima heameelega. „Nad on sügavalt armunud ja meile pole nende abielu vastu vähimatki,“ kinnitab ta.

Naisteka foorumis küsib üks külastaja: "Mida arvate vanusevahest, kui naine tunduvalt vanem kui mees. Nimelt aasta tagasi lahutasin abielu omavanusega ja viimasel kevadel sattus minu ellu 8 aastat noorem mees. Olen 47 ja suhtes 39 aastase mehega kes armastab mind ja mina kindlasti ka teda. Kainetel kaalutlustel ei saa ma seda suhet endale lubada, kuid tunded ei luba ka seda suhet lõpetada. Mida teha?"

"Olen armunud endast 21 aastat vanemasse mehesse. Poleks iial arvanud, et selline õnn :) mind tabab, aga nii ta on. Mis te sellisest kooslusest arvaks? Mees on iseenesest nooruslik, aga need numbrid — 30 ja 51 — natuke heidutavad," kirjutab foorumikülastaja Perekoolis.

Head lugejad, mida arvate teie? Kas suur vanusevahe paarisuhtes on pluss või miinus?

Soovid leida uusi sõpru? Kohata oma elu armastust? Vaata Delfi Date`i!