Eelpoolmainitud väljaande spordiveergudelt võib leida nii mõndagi jutumärkides pilkupüüdvat. Näiteks on seal figureerinud küsimus "Kuidas meeldivad korvpalluri uued tossud?" ning enamasti on seal suurelt kajastatud mõni spordi võrdlemisi vähe seotud galerii, millel ilutsevad esiplaanis ühe või teise spordis suurnime omava klubi tantsutüdrukud.

Tunnistan, et eksin vahest sinna spordiveergudele ära - kuskilt tahaks lihtsalt eestimaisest spordist lõigu lugeda, ennast kursis hoida ja seetõttu unustan varem kulmu kergitama paneva juhtumi. Üldiselt tasub siinkohal kindlasti kiita Delfi sporditoimetust, kes on tasemel ja kajastavad õigeid asju, õigetes kogustes ja sobiva pildimaterjaliga.

Pöördudes veel tagasi loo alustuseks mainitu juurde ehk kas treening on tõesti spordiuudis või mitte, siis eks arvamusi võib tulla mitmeid. Kui sportlane, eriti just eestlane ja oma rahvale oluline tegelane, on paranenud pikast vigastuspausist ja naasenud treeningutele, siis on see uudis. Üldjuhul aga võiks väita, et treening pole uudisematerjal - seda samavõrd kui et "arst ravib" või "müüja müüb" - nad teevadki seda, sest see on nende valik ja nende töö. See ei vaja kajastamist.

Kui juba üles riputada spordiveergudele pilte poolpaljastest naistest - tõsi, mingi atraktsioon see ju on, kui parem variant puudub - siis pigem jääb mulje, et mõni meelelahutusportaal on sporditoimetusega koostööd tegema hakanud.