Saates vastava avalduse teinud nüüdseks ilmselt endine kahevõistleja Kaarel Nurmsalu ja tema isa Toomas Nurmsalu loodavad jõuda suusahüppajate hulgas 20 maailma parima hulka.

Tänavusel Otepääl toimunud juunioride maailmameistrivõistlustel tõusis esile kahevõistleja Kaarel Nurmsalu, kes võitis kaks pronksmedalit kahevõistluses ja ühe pronksi spetsiaalhüpetes. Astudes niiviisi suure sammu lähemale Eesti legendaarsete kahevõistlejate Allar Levandi ja Ago Markvardi jälgedele. Kahevõistluses meeletult potensiaali omav sprotlane soovib olla aga ise hoopis suusahüppaja, kus konkurents on veel tihedam kui kahevõistluses!

Kas tegemist võibolla sarnase veaga, mille tegi endine kahevõistleja Jens Salumäe, näitab ainult aeg. Jens Salumäe parimaks kohaks jäi kahevõistljana saadud 17. koht 2001. aastal Lahtis toimunud maailmameistrivõistlustel. Hiljem spetsiaalhüpetele keskendunud sportlane nii häid tulemusi enam ei näidanud ja lõpetas raskelt ning edutult kulgenud suusahüppaja karjääri 2008. aastal.

Mõlemal sportlasel oli kirstunaelaks kahevõistluses suusatamine, mida aga annab järele aidata raske ja sihikindla suusatreeninguga.

Suusahüppajad on teatavasti ülimalt kerged sportlased, kelle kehakaal on tavaliselt 60-65 kilogrammi. Tippu jõudmiseks peab Kaarel Nurmsalu kõvasti vaeva nägema, et kehakaalu langetada ning seda hoida.

Loodetavasti õnnestub Kaarel Nurmsalul valesid otsuseid vältida ja leida lõplikult õige spordiala.