Mul pole mitte ühtegi tuttavat geid ja mulle tundub, et ka mu mehel pole soodumust meesbaleriine kõrgendatud huviga jälgida. Seega võib mind pigem sõltumatuks vaatlejaks nimetada.

Kooseluseaduse vastased põhjendavad oma seisukohti nõnda, nagu oleks gei olemine loodusseaduste vastu ja lausa õpitav. Kes viitsib vähegi internetiavarustes tuhnida, võib tutvuda teadustöödega, milles tehakse ilusasti selgeks, mis seda niinimetatud hälvet põhjustab. Kindlasti ei teki homoseksuaalsus ajupesu tulemusena ja selle kogukonnaga ei saa liituda nagu mingi ususektiga.

Geid olevat meie laste kõige suuremad vaenlased. Minu kui alkohooliku lapse silmis on meie ühiskonna valusaim paise hoopis alkoholism. Kui paljud tulised kooseluseaduse vastased võivad kätt südamele pannes väita, et nad ei ole oma laste psüühikat kahjustanud? Kõik, keda saab rahvakeeli alkohoolikuteks nimetada, on seda kindlasti teinud. Kõik, kes on oma perekonna lõhkunud, on seda ka päris kindlasti teinud.

Levinuim põhjus, miks pered lahku lähevad, on alkoholi liigtarvitamine, vägivald ja psühhoterror sinna juurde. Kui oma seksuaalset sättumust ei saa valida, siis joodiklus on küll inimese poolt endale teadlikult külge harjutatud puue. Alkoholisõltuvus pole mingi salapärane ja tundmatu tõbi; ainult loll mõtleb, et temale see külge ei hakka.

Täiskasvanuks saanuna küsisin emalt, miks ta koos lastega ära ei kolinud, kuigi ähvardas seda mitmel korral teha. Ta olevat tahtnud meie perekonda säilitada! Selle eest ma talle küll tänulik olla ei oska. Igatsesin kodurahu ja turvalisust. Joodikuga ühe katuse all elades jäi see vaid unistuseks. Nii palju siis traditsioonilisest peremudelist...

Need paljukardetud homodki on kellegi lapsed, heterovanematest sündinud. Kas vanemad peaksid siis iseennast süüdistama, et loodus seadusest kinni ei pidanud ja apsaka tegi? Muide, just kõrvalekallete tõttu on loodus nii mitmekesine ja tekkisid uued liigid.

Loodus eirab seadust ka siis, kui paneb emaüsas kasvama lapse, kellest mitte kunagi ei saa ühiskonna täisväärtuslikku liiget. Vabandage mu brutaalset väljendust, kuid igal aastal aidatakse ilmale arvukalt juurviljana vegeteerivaid inimlapsi, keda peetakse üleval maksumaksjate, sealhulgas geide toel. Kuidas sel puhul loodusseadustega kooskõlas olemine tundub?

Looduses on enamasti nii, et kes karjast maha jääb, see hukkub. Mis tuleb järgmiseks? Kas "sandid ahju!"? Teeme hooldekodud väetitest ja vanadest tühjaks?

Mulle on võõrastav, et inimesi lahterdatakse eelkõige seksuaalse suunitluse järgi. Seksuaalsus on tänapäeval üldse liiga tähtsaks näitajaks tehtud. Seksapiilsus on pea iga reklaami alatoonis. Seks söögi alla ja söögi peale. Aga kuhu jääb lihtsalt inimlikkus? Kas kaaskodanike magamistuppa piilumisest enam paremat meelelahutust polegi? Hetkesündmuste valguses ei imestaks ma mitte üks raas, kui ühel hetkel näiteks punapäisus hälbeks kuulutataks. Elage ise ja laske ka teistel elada.