Näiteks Chicago Midway lennujaam Ameerikas sattus nimekirja USA arvestuses kõige vähem õigel ajal startinud lendude pärast ning Beauvais lennujaam Prantsusmaal ligikaudu 80 kilomeetri kaugusel Pariisist paistab silma istumiskohtade ning teenuste puudumise ja telgitaolise laoruumi atmosfääriga.

Nairobi Jomo Kenyatta rahvusvaheline lennujaam Keenias ehitati kunagi 2,5 miljoni reisija tarbeks, kuid nende arv on vähemalt kahekordistunud. Terminali laienemisplaanid kerkisid päevakorda 2005. aastal, kuid pole siiani realiseerunud. Terminalis on kuum, kole, räpane, ülerahvastatud ning see on täis ebameeldivaid tänavaärimehi.

Hea Delfi lugeja, millistes lennujaamades oled sina viibinud? Kuidas oled rahul sealse klienditeeninduse, söögikohtade, ruumikuse ja puhtusega? Kirjuta meile, millistest leenujaamadest ja miks soovitaksid kõigil teistel pigem hoiduda?

Ootame teie mõtisklusi aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest ka auhindu.