Minu jaoks oli see linna poolt väga halb lahendus. "Väga meeldiv" on nüüd hommikuti seal seista - saja vihma ja lund ning riided lähevad märjaks. Külmast tuulest rääkimata. Kõik inimesed ei ole paraku nii rikkad, et lubada endale oma autot - nagu ilmselt need ametnikud, kes vastava otsuse tegid. Tekib küsimus, miks pean mina maksma bussisõidu eest ja saama vastu nii viletsat teenindust.

Helistasin kolme kuu jooksul ka mitu korda Tallinna infoliinil. Täna sain vastuse, et ootepaviljon on demonteeritud seetõttu, et erakiosk, mis oli ootepaviljoniga koos, suleti. No andke andeks, aga miks nad pidid tegema seda talvel? Vahel võiks siiski ka oma kaaskodanikega veidi arvestada. Lisaks öeldi, et uue paviljoni tellimine võtab aega ja praegu ei ole linnal selleks raha.

Mina elan tallinnas. Teen siin tööd ja maksan linnale makse. Ametnikele võib siis selle eest maksta, aga minu ja teiste linnaelanike elu natuke paremaks teha ei saa?

Keskerakondlik linnavalitsus propageerib ühistransporti, et vähendada autode hulka kesklinnas. Kas neil on ka äkki mõni idee selleks, kuidas linnaelanikud ei peaks lageda taeva all paduvihmas bussi ootama? Enne kui midagi propageerida, tuleks siiski tagada, et asi oleks kvaliteetne.Sellised pisiasjad määravadki tegelikult selle, kellele inimesed järgmistel kohalikel valimistel oma hääle annavad. Kelluka peatusest sõidab Priisle suunas päris palju inimesi. Ma ei ole oma murega sugugi üksinda.