"Igapäevaselt Järvevana tee ja Tartu maantee kaudu tööle sõitjaid ajab vihale infopuudus - ühelgi hommikul tööle sõites ei tea autojuhid, kas ja mis ulatuses ning kummal sõidusuunal töid teostatakse. Infot selle kohta, mis tööd, mis sõidusuunal ning mis ajal plaanis on, ei leia ka Tallinna linna kodulehelt.

Ilmselt sätiksid nii mõnedki juhid end varasemalt teele, kui teaksid, et sel päeval on Ülemiste suunas vaid üks rada avatud, või valiksid teise kodutee, kui teaksid, et Mustamäe suunal on oodata liiklusseisakuid. Sama kordub ka lennujaama juures, kus liikluskorraldus muutub peaaegu igapäevaselt," kirjutab murelik lugeja.

Tallinna Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa pole lugeja väidetega nõus.

"Väide, et Tallinna kodulehel puudub informatsioon Järvevana asfalteerimise kohta, ei ole õige. Info on edastanud Raepress, info on avaldanud BNS, nimetatud tööde kohta olen andnud informatsiooni Kuku raadios 25.07.2013. Lisaks on teetööde teostaja pannud välja teetööde liiklusmärgid, mis on primaarsed informatsiooniallikad liiklejatele," seletab Rüütelmaa ning lisab ka viite linna kodulehel avaldatud informatsioonile: http://www.tallinn.ee/est/Jarvevana-teel-toimuvad-asfalteerimistood

"Teetööde käigus lennujaama juures muutub liikluskorraldus vastavalt tööde tehnoloogilisele skeemile. Teisiti ehitada ja samas võimaldada sõidukite liiklust ei ole kahjuks võimalik," lisab Rüütelmaa.