Võin omast kogemusest öelda, et haiglatoit pole valmistatud just tipprestorani moodi. Toit on kas liiga soolane, mage või vesine. Haiglaköökides valmistatakse toitu lohakalt ja kiiresti, lihtsalt selleks, et palka saada. Nende kokkade mõtlemine seal on vist küll selline: "Peaasi, et nälga ei jää!" Kuid nad ei mõista ilmselt seda, et nende valmistatud körti söövad üksnes vaid väga leplikud ja mitte nii haiged patsiendid.

Hommikusöögid on väga tavalised: leib, või, puder ja kohvi või tee. Ja mis mind üllatab, siis Nescafè kohvi tuuakse isegi lastele, lastehaiglas! Ma arvan, et pudrust ei maksa rääkidagi. Nii palju, kui keegi haiglas on olnud, siis peaks tal kogemus olemas olema selle mageda kördiga, mida haiglas nimetatakse pudruks.

Lõunasöögi kohta on mul vaid niipalju öelda, et supid on üldiselt liiga vedelad ja need ei täida kõhtu. Ega valik ka just kõige parem pole. Kõige tavalisemad ja sagedamine valmistatavad supid on peedisupp, frikadellisupp ja igasugused piimasupid. Ükskord läks mul nii õnnetult haiglas, et lõunaks oli kolm päeva järjest kapsarull riisitäidisega, aga kahjuks riisi ma ei söö. Haigla lõuna on selline, et supp ja praad on vaheldumisi ülepäeva ja sellepärast ma ei saanudki aru, kuidas ma sain kolmel päeval järjest kapsarulli?!

Okei. Haiglas söön õhtusööki mina üliharva. Seega ma arvan, et siinkohal pole mul midagi öelda ja oma kogemusi haiglatoiduga võite jagada kommentaarides.

Mis mind siis haiglatoidu juures kõige enam häirib? Esiteks - toidud tulevad kohale õigest kellaajast kas varem või hiljem ja kui näiteks hommikusöök on hiline ja lõuna tuleb siis varem, siis see jahtub ära, sest mul on kõht hommikusöögist täis.

Teiseks ei ole toidu kvaliteet just eriti kiita ja ma ei julge mõelda ka, kuidas nad seal köögis neid nõusid pesevad. Toidujagaja on üldiselt tore ja lahke, vähemalt need, kellega olen mina kokku puutunud olen.