Uurisime võitjalt osalemise ja võitmise kohta. Kristel ütles, et tal on võidu üle väga hea meel ja loodab, et läheb õnneks ka mõnes muus kategoorias!

Kristel, miks otsustasite osaleda vaheauhinna võistlusel?

Jäi silma, et selline tore konkurss toimub ja otsustasin proovida, kuna korter sai värskelt elamiskõlbulikuks.

Kui vana või uus on teie tuba?

Tuba on tegelikult alles sisustamisjärgus. Kolisime suve alguses uude korterisse ja palju on veel teha.

Mis on selle toa puhul oluline?

Kuna tegu on magamistoaga, siis on oluline, et seal oleks hea uinuda ja ärgata. Sellele aitavad kaasa pimendavad kardinad, mõnusad toonid ja piisavalt lai voodi. Kuna tuba on üsna väike, loobusime öökappidest ja paigaldasime valgustid lakke. Olulist rolli mängib ka ruumisäästlik, ent mahukas riidekapp.

Milline kaasvõistlejate lahendus teile kõige rohkem meeldis?

Meeldisid hubane ja helehallides toonides magamistuba ning musta ja valge kontrastiga magamistuba, sest need olid kõige põhjamaisemad ja austan skandinaaviapärast lähenemist.

Kas on plaanis ka fotovõistluse teistes kategooriates osaleda?

Kuna pildid sai tehtud kogu korterist, saatsime need mõnda kategooriasse veel. Liiga suuri lootusi ei hellita, sest nagu öeldud sai — korteri sisustamine on alles pooleli, mistõttu on valmis kodudega üsna raske konkureerida.

Võidukas magamistuba!

Oktoobris ootame pilte peaauhinna kategoorias ehk kodude terviklahendustest — olgu selleks korter, eramu või suvekodu. Pilte peab olema vähemalt 4, žürii valib välja võitja, kes selgub novembri alguses koos teiste kategooriate võitjatega. Võistluse peaauhinna, 2000 € aiamaja on välja pannud Nordikwood.

Võistlusel saab osaleda kuues kategoorias ja selgub ka rahva lemmik. Rahva lemmiku saab valida moodnekodu.ee Facebooki lehel. Kui sul on kena kodu, siis saada pildid oma vannitoast, elutoast, magamistoast, köögist, eramust/korterist/suvekodust või nutikast kodulahendusest. Auhinnafond on kokku 6200 eurot. Otse osalema pääseb SIIT ja võistlusest loe lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid