Uurisime Balteco turundusdirektorilt Merje Sumbergilt, milline peaks olema üks tõeliselt kodune ja inspireeriv vannituba?

Merje Sumberg: Kodust teeb kodu see õige tunne. Heaolutunde loob aga kodu asukoht, sisekujundus, detailid ning teadmine, et see kõik oleks just enda soovide ja maitset silmas pidades loodud. Mõni inimene tunneb ennast hästi väga vanas majas restaureeritud esemete keskel. Teine inimene aga hindab modernset ja minimalistlikku kodu. Vannituba peaks eelkõige olema oma igapäevasele kasutajale armas ja mugav koht, sest alustame ju kõik päeva vannitoast. Kui on tegemist n-ö "vanniinimesega", siis peaks ikka see vann ju seal ka kindlasti olema!

Teame omast käest, kui raske on pildistada vannituba, kuna enamjaolt on vannitoad suhteliselt väikesed. Fotole ei pruugi jääda pooltki seda ilu, mis tegelikult reaalselt vannitoas olemas. Sel juhul tasub proovida teha erinevaid pilte ja kasutada erinevaid nurki ning siis on näha, millisest nurgast paremini just teie vannituba esile tuleb.

Balteco on välja pannud ka köögi kategooria peaauhinna — 500 € kinkekaardi ja võitja selgub novembrikuu alguses. Kategooria üldvõitja selgub samuti rahvahääletusel. Kõik vaheauhindade võitjad osalevad ka finaalis.

Võistlusel saab osaleda kuues kategoorias ja selgub ka rahva lemmik. Saada pildid oma vannitoast, elutoast, magamistoast, köögist või nutikast kodulahendusest. Auhinnafond on kokku 6000 eurot. Võistluse peaauhinna, 2000 € aiamaja on välja pannud Nordikwood (võitja selgitab žürii).

Otse osalema pääseb SIIT ja võistlusest loe lähemalt SIIT.

Vaata kõiki fotovõistlusele saadetud kodusid:
Jaga
Kommentaarid