Nutikas kodu ei tähenda ainult sellist elamist, kus on kasutatud kõige moodsamaid ja vingemaid nutiseadmel juhitavaid lahendusi. Kui su kodu paistab silma hästi läbi mõeldud sisustuse, funktsionaalse sisekujunduse, oskusliku ruumikasutuse, loodussõbralike materjalide, laheda valgustuse või millegi muu leidliku poolest, siis tee oma kodust fotod ja osale kindlasti konkursil! Kui nutikaid lahendusi ei leia tervest korterist või majast, siis on sul äkki hästi läbi mõeldud garderoob, inspireeriv kodukontor või mõni muu eriline koht, mis väärib esile tõstmist ja meiega jagamist?

Light24.ee on välja pannud ka nutika kodu kategooria peaauhinna — 500 € kinkekaardi ja võitja selgub novembrikuu alguses. Kategooria üldvõitja selgub samuti rahvahääletusel. Kõik vaheauhindade võitjad osalevad ka finaalis.

Võistlusel saab osaleda kuues kategoorias ja selgub ka rahva lemmik. Saada pildid oma vannitoast, elutoast, magamistoast, köögist, eramust/korterist/suvekodust või nutikast kodulahendusest. Auhinnafond on kokku 6000 eurot. Võistluse peaauhinna, 2000 € aiamaja on välja pannud Nordikwood (võitja selgitab žürii).

Otse osalema pääseb SIIT ja võistlusest loe lähemalt SIIT.

Köögi kategooria vaheauhind, 500-eurone Arens Mööbli kinkekaart läks Ülenurme ja vannitoa kategooria vaheauhind, 250-eurone Balteco kinkekaart Pärnusse.

Vaata fotovõistlusele saadetud kodusid:
Jaga
Kommentaarid