On meeles veel need teenistusautod, millel olid oma spetsiifilised värvused: miilits oli sini-kollane, kiirabi ja tuletõrjeauto – puna-valge. Paljud uue põlvkonna esindajad ei olegi neid  autosid üldse näinud, võib-olla vaid ajalooraamatutes või muuseumis. Tänapäeval on väga suureks harulduseks ka vanamoodne Volga, Moskvitš või Žiguli.

Eile õhtul Rotermanni parklas võis näha „endisaegset" Tallinna kesklinna ja tunda tolle aja nostalgiat: terve parkla oli selliseid autosid täis, kusjuures, need näevad perfektsed välja. Seal oli kiirabi, miilits, paar sõjaautot, isegi vana takso oli kogu selle toreduse vahel. Ainsana puudus vanamoodne tuletõrjeauto, kuigi mõnes väiksemas Eesti linnas või asulas võib neid siiski veel näha, seal, kus autopark pole lõpuni vahetud uute šikkide autode vastu. Kõik näituse masinad on töökorras ja Eesti registreerimisnumbritega. Huvitav, kui palju veel selliseid vanemaid autosid veel üldse alles on jäänud...

Kõige armsam oli kiirabiauto, kuna selles oli temast väike mudel-koopia. Külastatud näitus oli tore ja muutis meeldiva suvemeeleolu veelgi paremaks.