Tegelikult on olukord üsnagi muret tekitav, kuna normaalne inimene saab ju ometi aru, et kanad ei ole maailmast kuhugi kadunud ja munad ei lõppe niipea otsa. Aga kes siis ikkagi neid mune nii palju kokku ostavad? Tegu ei ole ju ometi tatra või suhkruga, mida võib kodus hoida aastaid, kartmata, et see hallitama läheks.

Millised poed kehtestasid ostupiirangu, millised mitte?

Kui Prisma Peremarket kehtestas kanamunade müügile piirangu eelmise nädala lõpul, siis praeguseks on selle piiranguga liitunud juba mitu poodi.

Esimesena kehtestas Prisma eeskujul piirangu Rimi. Nädala jooksul liitusid ka väiksemad poeketid: Grossi toidukaubad ja Säästumarket.

Rimi: LP. Kliendid Seoses erakordselt suure huvi tõttu peame piirama kanamunade müüki. Palume korraga piirduda viie kanamuna paki ostmisega inimese kohta. Loodame teie mõistvale suhtumisele. Rimi

Grossi Toidukaubad: Kanamunadel on müügipiirang - 3 karpi ühe ostu kohta

Säästumarket: LP. Kliendid: Seoses erakordselt suure huvi tõttu peame kanamunade müüki. Palume korraga piirduda korraga kolme kanamuna paki ostmisega inimese kohta. Täname mõistva suhtumise eest! Säästumarket

Prisma: Head Prisma kliendid. Seoses hüppeliselt kasvanud munade läbimüügiga, oleme kehtestanud ajutise müügipiirangu. Palume hetkel piirduda 3 kanamuna karbi ostuga inimese kohta. Loodame mõistvale suhtumisele!

Selver, Maxima ja Comarket ei ole piiranguid kehtestanud (31.03 seisuga).

Muide huvitav tähelepanek: Poodides, kus piirangud kehtisid, oli mune ostetud rohkem, kui nendes, kus piiranguid polnud.

Kas teie kodupood on samuti kehtestanud munadele piirangu ja kas olete mune viimastel nädalatel rohkem ostnud kui varem?