Kui Toris reklaamiti Ervin Lillepea kontserti, siis arvasin, et laulja laulab süntesaatori saatel või on tal mõned pillimehed kaasas. Tunnise kontserdi jooksul kõlasid paljud rahvalikud laulud ja popurriid ning seda kõike vaid Ervin Lillepea enda kitarri saatel.

Mees andis sellise esinemisega paljudele noortele lauljatele silmad ette, sest ta sõna otseses mõttes laulis. Mitmed tuntud esinejad laulavad süntesaatori saatel ning siis ei saagi publik alati aru, et kas laulja laulab otse või liigutab ainult suud.

Ervin Lillepea puhul ei saa publiku petmine kõne allagi tulla, sest mees lihtsalt laulab võimsalt. Tori publik jäi Lillepea esinemisega väga rahule.

Kahjuks oli publikut napilt. Saalis istus paarkümmend inimest. Kas tõesti puudub maarahval huvi meelelahutusürituste vastu, või peetakse kahte eurot paljuks kontserdi eest välja anda?

Maal käib tuntud artiste niigi vähe ning seda veidram on see, et laulja esineb pooltühjale saalile. Nõukogude ajal käisid samuti paljud tuntud artistid rahvamajades esinemas ja sel ajal oli saal rahvast täis ning paljud inimesed pidid isegi püsti seisma.