"Kui sel hetkel oleks seal all olnud jalakäia, oleks tõenäoliselt see peatraumaga juhtum olnud," rõhutas murelik lugeja.

Hoones tegutseva toitlustusettevõtte esindaja ütles Delfile, et majas tehakse praegu remonti ja ilmselt on krohv seinalt alla kukkunud teisel korrusel asuva spordisaali sisetööde tõttu. "Sees lammutatakse vana spordisaali," sõnas ta ja lisas, et neis ruumides võetakse alla seitsmemeetriseid metalltalasid.

Ettevõtte esindaja lisas, et maja ettevõtted teavad, et ümber hoone on hetkel ohutsoon. Märgitud seda aga praegu maja ees pole. Tema andmetel peaks tööd algama ka välisfassaadi kallal ja seda juba pärast jaanipäeva. Praegu pole aga ehitusfirma veel tellinguid maja seinte äärde pannud.

Maja esindaja OÜ-st Varahooldus ütles aga Delfile, et fassaaditööd jäävad pigem sügise poole. Krohvi kukkumist kommenteerides ütles ta esmalt, et jalakäijad ei tohiks ehitustööde lähedale sattuda, kuna kõik tööd käivad sisehoovi pool. Hoovis on tema sõnul ohuala märgitud, tõkked välja pandud ja parkimine keelatud. Krohv on tema sõnul lahti tulnud koha lähedalt, kus varem oli ühe ettevõtte silt, ja kukkunud alla sisehoovi poole jäävast nurgast, kuhu jalakäijad ligi ei tohiks pääseda. "See nurk läheb remonti küll, aga mitte täna," kommenteeris ta.

Kui aga pilte vaadata, siis on selge, et krohv kukkus Tondi tänava pool olevale majaesisele, kuhu võivad sattuda ka tänaval jalutavad inimesed. Selles valguses kinnitas maja esindaja, et ohuala tähistamine tänava poolt pole probleem ja ta teeb seda ise homme.