"Uhke Eesti üle!" särab suviselt palava päikese käes väikelinna elumaja seinal. Kuigi plakat on suurusjärgus, millesarnaseid võiks pigem otsida suurlinna kümnekorruseliste ärimajade seintelt, siis eestlasele see ei loe.

Ja miks peakski! Kõige kasulikum on ikkagi müüa reklaampinda inimrohkes kohas - selle jaoks sobib bussipeatuse kõrval olev seinalahmakas kindlasti.

Lugedes-vaadates pilapilte, milles "Uhke Eesti üle" on asendunud loosungiga "Uhkelt Eestist üle", siis jääb vaid mõtiskleda, kui pikk on ka selle konkreetse reklaamplakati eluiga. Ei imestaks absoluutselt, kui mõnel öisel hetkel tekivad järsku plakatile vurrud või mõni tabav lause, mis iseloomustab Reformierakonda hoopis paremini.

Arvestades praegust situatsiooni, kus meedias kõlab vahetpidamata Reformierakonna nimi, ja seda mitte just parimas valguses, siis võiks pakkuda, et antud majaomanik või üürnik on ajastuse ning erakonnaga korralikult rappa sõitnud.

Iseenesest näeb kogu kupatus päris hea välja: suur, läikiv plakat soojade sõnade ja Eesti tippjuhiga, mis ilutseb päevinäinud maja seinal. Hästi on paista vanad aknad ning sappi lisab vana, kohati sammaldunud eterniitkatus.

Tõesti uhke vaatepilt!