"Eks ma otsinud olen ka varem iseseisvalt, aga kuna need otsingud tulemusi ei andnud, mõtlesin ma umbes pool aastat tagasi, et peaks kasutama sotsiaalmeedia abi," vahendas ERR Pallo sõnu "Vikerhommikus", kuidas tuhandete inimeste hinge jõudnud postitus sündis.

Pallo selgitas, et kuigi kirjutab oma emast Facebooki lehel igal aastal, siis sel korral otsustas ta postituse avalikuks teha.

Päev pärast postitust helistaski Pallole tema ema. "Lõuna aegu ema helistas ise. Tema esimesed sõnad olid, et nüüd on see päev siis kätte jõudnud. Ma natukene pisardasin, ma olin ikka väga šokis," meenutas Pallo.

Seejärel võttis Pallo oma lapse ja abikaasa ning viis oma emale esimesed emadepäeva lilled. "Kui ma talle lilled andsin, ütles ta, et ei ole seda väärt. Minu jaoks ta on seda väärt, ta on mind ilmale toonud. Jah, ma ei ole temaga koos kasvanud, aga ma olen see, kes ma olen ja mina ei heida talle midagi ette. Minu ees ta häbi tundma ei pea ja mitte kellegi teise ees," rõhutas Pallo.

Kuula raadiointervjuud siit.

Delfi kirjutas eile, et Laupäeval Facebooki kaudu oma 30 aasta eest kadunuks jäänud ema otsinud Livika leidis jagajate abiga oma ema üles.

Livika kirjutas, et tema ema kadus teadmata suunas, kui ta oli vaid 2,5-aastane. "Ma ei tea kas ja kuhu see kõik mind viib, aga ehk leian ma oma hingerahu, et olen vähemalt üritanud leida tee selle naiseni, kes sünnitas mind 1985. aasta märtsi viimasel kuupäeval," kirjutas ta.

Eile ilmus aga kõikide kaasaelajate suureks rõõmuks teada, et Livika leidis ema üles: "Aitäh jagajatele. Ema leitud!"

"Minu kõige suuremad tänud kõikidele kaasaelajatele, kirjutajatele ja jagajatele. Täna oli see päev, kus sain 32 aasta jooksul ulatada lilled oma emale! Esimest korda oma elus! Aitäh, et uskusite meisse! Päikest!," kirjutas Livika.