Toome välja mõned lugejate tähelepanekud, mis leidsid äramärkimist nii kommentaariumis kui ka Rahva hääle postkastis:

"Jalutasin Kadriorus väikese lapse ja suure rasedakõhuga. Minu juurde hüppas üks tõenäoliselt reformierakondlane, rääkis, kuidas nad toetavad noori perekondi ja lastetoetustest. Lõpus andis paki kondoome..."

"Meile oli SDE logoga teepakike postkasti pistetud! Jube! Kas seltsimehed ise tõesti ei mõista, mida sobib ja mida mitte?"

"Keskerakonna mängukaardid kandideerijate piltidega. Puudus õpetus, kuidas mängida, kes keda tapab ja kes on äss. Siiani alles."

"IRL-i tutimüts, mida ma ei saanud isegi siis, kui ma lausa korduvalt küsisin. Seega ikka ootan oma veidrat valimisnänni. Vaat nii: minu kõige veidram valimisnänn on tühi lubadus."

"Reformierakonna parkimiskell lubadusega lahendada Tartus Annelinnas ära parkimisprobleem. Huvitav kuidas? Auto seisis ühistu parklas maja ees! Kas teevad eramaal kõik parklad linna rahade eest korda? Või keelavad parkimise Annelinnas ära ja ka probleem lahendatud?"

"Luubi moodi asjandus, mis peaks ühelt küljelt ka helkur olema."

"Mina valisin kord Reformi pastaka, meetopsi ja õhupalli hulgast meetopsi. Silti uurides avastasin, et tootjamaa on Leedu."

"Tallinnas anti algklassi lapsele tänaval Maarika Tuusi pildiga tikutoos! Peab ikka sileaju olema!"

"Just täna pistis üks tundmatu tädi mulle pastaka pihku, seal oli ainult eesnimi ja number, mitte midagi muud, ei erakonda, ei mitte midagi. Nägin seda tädi esimest korda elus ja eesnime põhjal ei viitsi küll kogu nimekirja läbi otsida, et perekonnanime teada saada. Pealegi see ei huvita mind."