90ndate algul toimus Haapsalus Keskerakonna Läänemaa aruande-valimiskoosolek, kus kohal viibis ka Edgar Savisaar. Küsisin temalt, kas on mõtet vehkida selle vene kaardiga ja lõhestada ühiskonda. Ta ei vastanud selle peale midagi. Tol ajal keeldusin KE Läänemaa juhiks hakkama, viidates suurele töökoormusele. Olin alustanud plaaniväliselt Rukkirahu kanali süvendustöid ja Rohuküla sadama taastamist, mis oli seisnud pool sajandit puruks pommitatuna. Kuna edaspidi suhtuti KEs minusse kui tühja kohta, lihtsamalt öeldes ignoreeriti, otsustasin erakonnast lahkuda ja liituda Rahvaliiduga. Seega mind KE pooldajaks pidada oleks väga ekslik.

Seniajani pole ma nõus mitmete KE juhtide otsustega nagu näiteks soov Semjonovile Tallinna teenetemärk anda. Võib-olla on ta tõesti tubli mees ja andnud tasuta õigusabi paljudele. Küsimus võib tekkida ainult, kas see õigusabi tugevdas meie riiki, kui arvestame tema MTÜ ettevõtmisi.

Tallinna Televisiooni suhtes on mul siiski oma arvamus ja see ei ühti propageeritava seisukohaga, et see TV on rahva raha laiaks löömine omale propaganda tegemiseks. Ühest küljest on ta kindlasti ühe erakonna propagandakanal, mis teistel erakondadel pole jõukohane olnud. Siiski on Tallinna TV saatesse pääsenud oma mõtteid väljendama inimesed olenemata erakondlikust kuuluvusest. Kindlasti on paljudel Tallinna TV-sse pääsemine oma mõtete avaldamiseks positiivne, sest erinevad seisukohad rikastavad meie poliitmaastikku.

Minu arvates on ka saadete tase (kõiki siiski pole vaadanud) küllalt professionaalne ja otseselt erakonda ülistavaid saateid pole näinud. Kui õhtul, pärast AK uudistesaadet, sooviks veel midagi vaadata (mitte „seebikaid”), oleme abikaasaga leidnud selleks võimaluse just Tallinna TV-s. Neid saateid on mitmeid, näiteks "Teie arvamus, palun"; "Otse kümnesse"; "Tervisevõti" või "Taevariik UFOdega". Kindlasti on neid saateid teisigi, mis erinevate vaatajagruppidele võivad huvi pakkuda.

Ükspäev võtsin kätte ja helistasin paljudele tuttavatele erinevatest erakondadest ning suur enamus kiitis Tallinna TV taset. Seepärast on minu mõte, et enne kui midagi mastaapselt maha tegema hakata, peaks arvestama ka teiste kaaskodanike arvamusega. Mina isiklikult leian, et Tallinna TV erinevate alternatiivsete seisukohtade väljatoomiseks on ühiskonnale vajalik.

Lõpetuseks lisan, et ma pole KE fänn ega kavatse selle erakonnaga uuesti liituda. Küll aga seisan kõikide nende ettevõtmiste eest, mis Eesti riigile kasu toovad!