"Miks ka mitte. Oleks kena tuluallikas maksude näol, kaoks tüdrukute vastu tahtmist värbamine ja ka töötajate tervis oleks kontrolli all. Ei see amet kao kunagi - nii kaua, kui on teenuse tahtjaid, leidub ka pakkujaid," kõlab kõige populaarsem kommentaar.

"Kindlasti legaliseerida ja maksustada, et ravikindlustus ka neile kehtiks ning riik saaks sellest mingit tulu," arvab teine lugeja.

"Jah, tuleks küll. See on ju samamoodi teenus, mida osutavad töötajad ning ostavad tarbijad. Igaüks otsustab ise, millega ta tegeleda tahab ja mida ta soovib osta," on ka kolmas nõus.

"Jah. See on teenus nagu iga teinegi, mille pakkujad peaksid olema kaitstud ja ka kohustatud samamoodi nagu ülejäänud teenusepakkujad riigis. Seks on lihtsalt füüsiline tegevus, mis ei erine kraavikaevamisest ega müüriladumisest. Sinna juurde kuuluv valehäbi on kristlik igand, mil pole mingit õigustust," leiab üks lugeja.

"Veenvate pooltargumentidena piisaks vaid kahest:

1. Prostitutsiooni kontrolli alla saamine ja sellega kaasnev seksitöötajate õiguslik kaitse ja tervishoid (suguhaiguste risk väheneb).

2. Prostitutsioon ei pea enam tegutsema põranda all ja toitma organiseeritud kuritegevust. Riik võidab, ühiskond võidab, maffia kaotab," nendib kommenteerija.

Kuid leidub ka teistsuguseid arvamusi:

"Inimeste müümine on niivõrd paheline nähtus, et riik ei tohi iialgi saada selles kaasosaliseks. Meie rahvus on niigi väike ja kadumas. Kas te tõesti tahaksite, et teie õdedest ja tütardest tehtaks raha eest müüdavad litsid? Et meie rahvus lõpetaks oma eksistentsi lõbumajades? Sama hästi võiksime legaliseerida ja maksustada inimeste mõrvamise. See oleks isegi parem: vähemalt ei kaasneks sellega meie rahvuse alandamist," arvab üks lugeja.

"Kui riik eelnevalt ratifitseeriks Euroopa sotsiaalharta kõik punktid, nagu oleks ühele Euroopa Liidus olevale riigile kohane, siis oleks kodaniku elementaarne hakkamasaamine riigi poolt tagatud ja üksnes siis saaks kindlalt öelda, et prostitutsiooni teele minek oli iga tüdruku puhul selgelt vabatahtlik. Siis oleks kõigi jaoks selge, sest vabatahtlikku tegevust poleks vaja keelata. Praegu on aga prostitutsioon paljude tüdrukute jaoks ellujäämise küsimus, seega otsene riiklik sundus ja seda riigi poolt seadustada... hullemat silmakirjalikkust annab otsida," ütleb teine.