Aga see on huvitav olukord! Aborti võib meil nüüd Eestis laps vanemate loata teha - ei pea isegi teatama! - kuid Superstaariks saamiseks on vaja vanemate luba. Kumb on lapse tervisele ohtlikum?

Ilmselgelt tuleb siin hästi välja, kui vähe riik hoolib meie lastest ja peredest. Igaühe tutvusringkonnas on tõenäoliselt neid, kes abordi tagajärjel kunagi ei saa lapsi.

Mina tean ühte sellist, kes 18aastaselt lasi endale aborti teha. Tema kahetsus on määratu, et ta ei pidanud emaga nõu, ehk olnuks mingi võimalus see laps üles kasvatada? Tollane peigmees on tal ammu silmapiirilt lahkunud ning ise mitmekordne isa, kuid tema elus ulub kahetsus.

40. eluaastaks pole tal õnnestunud lapsi saada. Kui ta sellest kord oma emale rääkis, oli nukrust palju. Ema ütles, et kindlasti oleks nad leidnud võimaluse see laps üles kasvatada... Abort on hooletuse tagajärg.

Mäletan, kui paar aastat tagasi toimus Solarises kampaania "Poseeri nagu superstaar", kus lapsed said end pildistada. Siis andsid lapsed ise allkirja, et tema pilt tohib minna puzzlet meenutavasse veebimängu, mis oli uue purgijoogi tutvustav kampaania.

Tollal pidas andmekaitse inspektsiooni laste isikuandmete küsimist valeks, sest "alaealine inimene, kellele kampaania suunati, ei pruugi mõista läbiviidava kampaania esmast eesmärki"

Ja abordi puhul alaealine mõistab?