Ütleksin, et see ei vasta tõele - olen Mustamäe põliselanik ja väga rahul, et Mustamäe tee alguses avati Mahemarket. Ja mul on Mustamäel väga palju tuttavaid, kes on samuti selle üle rõõmsad. Mahekaubandus on vähemalt neile ka osaliselt taskukohane (Pajumäe toorpiim ja muud piimatooted, Zerna talu kaerahelbed jne).

Mustamäel elab ju väga mitut laadi inimesi. Nagu ka Lasnamäel. Õigupoolest ei saa ma Tali retoorikast üldse päris hästi aru. Tema silmis leiavad armu vaid Jaama turg ja Keskturg, kõigil teistel on mingi häda küljes.

Aga kui Tali hinnatud ehedusest rääkida, siis Jaama turul müüakse täpselt samamoodi mujalt pärit puu- ja juurvilja ja igasugu ninni-nänni. Sealgi õitseb putkamajandus ja eraettevõtlus mobiiltelefonidest kingadeni. Ja
turiste, kelle kohalolekut Jaama turul Tali imetleb, olen ma õige palju näinud ka näiteks Nõmme turul, kus Tali sõnade järgi valitseb "hästikorrastatud ja aiapäkapikustatud eestikeelne keskkond", aga talukaupa vähe, hinnad kõrged, parkida kehva ja ostumajakestest sisse-välja saalida laste ja pakkidega väsitav. Hirmus lugu tõesti!

Ei ole midagi parata, kui mõned turud on vähemalt esialgu puhtad ja rongi
(nagu Londonis) ei panda üle nende niipea käima - sellega tuleb lihtsalt
leppida. Jaama turu ja Keskturu naturaalsete lõhnade vastu pole midagi kellelgi, kes hindab head toorainet - nt restoranide peakokad jt asjatundjad.

Olen nii ühel kui teisel turul kohanud ka "urbaniseerunud keskklassi" esindajaid. Aga ega erinevate turgude eelistamine ole ometi mingi klassivõitlus, kus vaenlase peedistamieks tuleb käiku lasta nii karm sõnavara, nagu seda oma arvamusloos teeb Tali.