Imestama paneb see, et inimesed on kuidagi väga sihilikult ebameeldivad teineteise suhtes. Nimelt jääb mulje, et need, kes siis jõudsid omal talverehvid alla paigaldada enne lume tulekut arvavad, et nüüd nemad peavad saama teistest kiiremini kohale (loe sarnaselt suviste ilmaoludega). Nad ei suvatse võtta asja rahulikult ning kulgedagi nendega üheskoos, kellel veel suverehvid all.

Jääb tahtmatult mulje, et need talverehvidega sõitjad on hoopiski need, kes hakkavad sellistel hetkedel ennast tõestama ja näitama "vot kui kiirelt ma nüüd kohalt saan ja pigistan ennast erinevatesse vahedesse" mõtlemata sellele, et võibolla kaasliiklejal pole veel aega ega võimalust olnud, et samuti talvekad alla panna.

Võtke rahulikult ja vaadake, kuidas kõik kulgeb iseenesest, nii jääksid ka paljud õnnetused tulemata. Pole mõtet iga hinna eest teistele ära panna, vaid olla vähe austavam teineteise suhtes.

Siin Rootsis tuli samuti 10 senti märga lund maha ja paljudel pole veel talve rehve all, aga erilisi õnnetusi pole küll näinud. Need, kes aeglaselt teel kulgevad, on nähtavasti suvekatega. Pole veel täheldanud, et need tegijad, kellel talvekad all on, hakkavad nui neljaks teistest mööda pressima, vaid istutakse rahumeeli aeglase selja taga ja pole probleemi.