Elame 47 000 elanikuga Hollandi väikelinnas, mis on Den Haagi (eesti keeles Haag) eeslinn - umbes nagu Lasnamäe Tallinnal.

Ette rutates pean ütlema, et elada ära kaheksa euroga nädalas ei eelda keegi, et sul on arved maksmata ja sahvris mitte midagi. Aga ma püüan kuni esmaspäevani oma sahvri tagavara mitte täita.

Meeldetuletuseks ütlen, et Hollandis ei ole tasuta koolilõunaid, vaid iga laps võtab oma söögi kaasa. See eeldab seda, et ma pean ka oma lastele igal hommikul lõunasöögid kaasa panema. Ja samas ei saa ma oma kaheaastasele lapsele ööseks mähkmeid osta.

Minu mõte seda kõike näidata algas sellest, et mu sõbrad Hollandis nägid Delfis minu lugu. Selle peale hakkasin ka mina vaatama, kuigi mind kommentaarid mitte kunagi ei huvita. Aga ikka kribeles vaadata. Kõik kommentaarid olid positiivsed, aga eriti mulle meeldis üks kommentaar: "kas su lapsed söövad puulehti??!!” Väga armas teist.

Ma tänan südamest kõiki, kes võtsid vaevaks lugeda mu vana lugu läbi – ja mis muud kui kohtumiseni järgmisel nädalal mu videopäevikus!