Kurb on vaadata, kui naised on ennast kunstlikult “ilusaks” teinud ja seda ka enda arvates selleks, et meestele meeldida, kuid kas olete kunagi küsinud mehelt, kas see on ilus? Jah, see ilmselt meeldib meestele, kes otsivadki endale Barbiet kõrvale, kuid ausalt — seda on kole vaadata!

Kunstküüned, mis on nii pikad, et ei suudeta isegi klaasi kätte võtta, kontsad ja platvormid, mis on nii kõrged, et nendel ei suudeta nendega kõndida ja tänaval vaadates saab korraliku kõhutäie naerda, juuksepikendused, mis tavaliselt näevad välja juba eemalt väga võltsid.

Ööklubi või punaste laternate tänav?

Väljas ööklubis käies on samamoodi vahel isegi piinlik vaadata, kuidas Eesti naiste mainet maha tehakse välismaalastega. Ärge tulge väitma, et teil on nendest täiesti ükskõik — ei ole ikka küll. Kui võõrkeelt kuuldakse, liibutakse külge nagu magnet ning üritatakse kümne küünega mehest kinni hoida — ikkagi välismaa mees. Paraku on selline käitumismall Eesti naised välismaa meeste silmis halba valgusesse viinud. Kui klubis välismaalasega viisakalt vestelda, ollakse väga üllatunud, et ei langeta nende ette põlvili või ei kleeputa mehe külge nagu takjas! Klubides tundub, nagu oleks sattunud punaste laternate tänavale. Lettide ääres seisavad naised, kes peale vaadates on juba meeleheitel ning lunivad mehi! See on kohutav.

Kui eesti mees tuleb teiega vestlema, peletate ta eemale, ilma et oleksite vahetanud temaga lausetki. Äkki on meesterahvas väga tore ja meeldiv?  Samas kui ise mõne mehe juurde lähete või kontakti otsite ja nemad teid ignoreerivad või esimese lause peale irooniliselt vastavad, kirute neid maapõhja. Ise olete ju süüdi! Miks te kannate mehed maha vaid esmamulje põhjal?

Paljud naised oskavad ilma tordipulbrita kooki teha?

Nii kurb kui see ka ei ole, ei oska enamus 20-ndates naisi isegi muna praadida või makarone keeta, rääkimata pannkookide tegemisest. Naised, paljud teist oskavad ise ilma poes leiduvate pulbriteta pannkoogi või koogi tainast teha? Rääkimata siis hoidiste või kapsarullide tegemisest. See aga minu arvates on naistes ja nende peas kinni. Jube lihtne on osta poest pulber, millele lisada vesi või kuskilt valmistoit osta. Söögitegemine on kõik õpitav, kuid milleks kurnata oma aju veel sellega, et õppida, kuidas teha süüa, kui on vaja mõelda sellele, kuidas ennast kunstlikult “ilusaks” teha või milline on uus ja hea kreem.

Ma ei ütle, et ainult naised peaksid koristama, see on juba mehe ja naise omavaheline kokkulepe, kuidas ja mis tööd te omavahel jagate. Kas te üldse teate, millisest nupust käib tööle tolmuimeja ja et see tuleb ikka pistikusse panna enne tööle lülitamist? Kuidas triikida pesu? Millist nuppu vajutada pesumasinal? Ka tööl käiv ning iseseisev naine suudab oma kodu korras hoida, kas siis üksi või kaaslasega koostöös! Leian seda, et tänapäeva haritud ja asjalik naisel ei tohiks olla probleemiks ka kodused “meeste tööd”.
Mina leian, et täiesti normaalne on, kui naine suudab ise paar auku seina puurida või mõne kapi ise kokku panna! Asi on tahtmises!  Elementaarsed kodutööd on asjalikule naisele enesestmõistetavad.

Trenni tegemine ei ole ainult kaalust alla võtmiseks, see on ikkagi hea enesetunde ja vormis oleku eesmärk. See, kui teil on kiirem ainevahetus, ei anna teile vormis keha. Vormis keha on ikkagi lihastes keha, mitte selline, kus on piiratud oma söömist ning nähakse välja nagu radiaator, kus on võimalik lugeda ära kõik ribikondid! Spordisaalides on hea vaadata inimesi, kes on nooruspõlves teinud tipptasemel sporti ja käivad ennast liigutamas ka 30-ndates. Treenitud kehad, mitte nagu nendel, kes moe pärast aeroobikas käivad. Kallid naised, sport ja trenn on popid!

Armastuse tingimused — maja, auto ja paks rahakott

Kuulates oma tutvusringkonnas naisi, kellel ei ole veel kindlat kaaslast, siis peamine on et mehel oleks suur rahakott, suur maja ja ilus auto. Kas need on armastuse märgid? Mida te teete suure rahakotiga, suure majaga, mida te isegi koristada ei suuda ja ilusa autoga, kui pole armatust ja tundeid? See kõik ei too ilusat elu. Naised, palun minge tööle ja teenige kasvõi 1 euro. Kas teil piinlik ei ole mehe rahakoti peal elada? Mees on see, kes rabab varahommikust hilisööni tööd teha, et teie saaksite lõdva elu elada, kuid ka mehed on inimesed, kellel on tunded. Siinkohal soovitan naistel vaadata filmi, mille pealkirja ma kahjuks ei mäleta, kuid kus vastupidi mehed vinguvad naiste kallal ning ükspäev on maailmast kadunud kõik naised ja need asendatud robotitega. Mehed peavad vastu vaid nädala, kui saavad aru, kui tähtis on, et neil oleks kõrval INIMENE, kellel on tunded ja hing. Vaadake seda filmi, pannes ennast mehe olukorda seal. Ja siis hilisõhtul, kui mehed koju jõuavad, nõuate temalt veel hellust, kodutöid jne.

Eeskuju tuleb seebikatest

Mis saab siis, kui selliste naiste lapsed jõuavad tööikka? Meil pole siis enam töövõimelisi inimesi, sest nende emad on elanud oma elu seebikaid vaadates ja oodates mehe poolt ülistust ja elu, kus neile teenijad kõik ette-taha ära teevad. Neil pole oskusi ega mõistust, et ise töötada.  Naised, palun saage aru — telekas näete väljamõeldist, see pole päris elu! Kui te välismaa mehe juures algul leiategi sellist ülistust, siis reaalsus ei ole selline

Kallid mehed, meie ühiskonnas on olemas veel väga tublisid ja asjalikke naisi. Nemad lihtsalt ei trügi esile. Nad tegelevad oma asjaga ja teavad, mida teevad. Suurem küsimus on see, kuidas nad üles leida. Nad lihtsalt ei jää silma, kuna on mõistusega ning tagasihoidlikumad! Mehed, hinnake  oma tegusaid ja tarku, toimekaid naisi, kui teil nad juba olemas on. Ka naine on lihast ja luust inimene, kelle asemele tasub vahel ennast mõelda, et neid ehk veelgi paremini mõista!

Mehed, tänapäeva tibinduse maailmas olen mina kui naisterahvas täielikult teie poolt! Oleme positiivsed ja igaühe jaoks leidub kuskil see õige!