Tundub, et ajad, kui mehi arvati aktiivseteks juhtideks, kes pidasid õigeaegset käiguvahetust sõidurõõmu osaks, on kadunud ajalukku.

Võibolla mitte. Tehnika areneb kiiresti ja kaasaegse ehitusega automaatkast loeb ja tunnetab väga täpselt juhi sõidustiili ning ei jäta sõidulustist ilma ka neid roolijaid, kes tahtsid ikka ise käigukangi abil mootorit juhtida.

Kindlasti on Eesti mehed tehnika arenguga hästi kursis ja teavad, mida kaasaegne automaat saab neile pakkuda. Võib ju lugeda, et uued automaatkastid on üha kergemad ja väiksemad, kuid uuenduste käegakatsutav väärtus saab selgeks proovisõidul.

Näiteks Nissan Pulsari puhul tasub proovida X-Tronic automaatkäigukasti, sest see võimaldab ka manuaalselt käike valida.

Mainime ära ka paar ratsionaalset argumenti, mis ilmselt uuringu tulemuse automaadi kasuks kallutasid. Uued automaatkastid on nii säästlikud, et astuvad juba manuaalile kandadele. Teiseks plussiks on automaatkastide langev hind ning suur valikuvabadus — soovija pakutakse täna klassikalise automaadi kõrvale nii robotiseeritud käiguvahetust kui ka variaatoril töötavaid variante.

Fortuuna otsustas!
Kõigi vahel, kes küsitluses osalesid loosis Nissan Nordic välja uue Pulsari kasutusõiguse üheks nädalaks. Fortuuna tahtel võitis selle Rait. Võitjaga võetakse personaalselt ühendust. 

Endale sobiva käigukastiga Nissan Pulsari saad aga valida aadressiwww.nissan.ee.

Jaga
Kommentaarid