Eile kirjutas Delfi juhtumist, kus autoaknast põgenenud ameerika staffordshire'i terjer ründas poes poes vana rahulikku koera, kelle elu päästis vaid peremehe hulljulge tegutsemine.

Nüüd tuli välja intsident, kus Laulasmaa rannas ründas suukorvita koer viieaastast last ja teda kaitsma tulnud ema, samal ajal kui loomaomanik eemal jalutas.

Hea Delfi lugeja, millised on Sinu kogemused hoolimatute koeraomanikega? Kirjuta oma mõtted kommentaariumisse või saada lugu rahvahaal@delfi.ee.

Delfi lugejate mõtted mõlema loo kommentaariumist:

Maniwald
19.05.2013 21:27
Tegelt oleks päris hea mõte korraldada selliseid kursuseid veidi laiemalt, kus õpetatakse enesekaitset loomarünnakute puhul.

Krooks
20.05.2013 00:01
Ärge süüdistage looma, süüdistage peremeest, kes ei viitsi või ei taha teda kasvatada.

Päris jube
19.05.2013 21:20
See on tõesti nõme, et iga loll saab võtta sellise koera või üleüldse lemmiku. Auto juhtimiseks peavad olema load, aga peaks olema ka lemmikloomaluba ja miks mitte ka lemmikloomamaks.

Hästi rumal jutt!
20.05.2013 03:31
Koer on kiskja ja selleks ta jääb. Sama bioloogiline liik nagu hunt. Ainult hunt on targem ja ettevaatlikum ning väldib inimest. Koer on tunduvalt ohtlikum kui relv. Relv ei tee ilma omaniku tahtmata kurja, koer aga küll, eriti lolli inimese koer.

Shotist
20.05.2013 00:05
Armastad koeri, armasta neid siis ka treenida, kontrollida ja avalikus kohas rihma otsas hoida. Kui seda ei suuda, võta kass! Punkt!

/.../ Randa ei tooda koeri, eriti suuri ja kurje koeri. Kui sul on suur ja lähed temaga sinna, kus liigub ka teisi inimesi, siis sa paned talle suukorvi pähe ilma möginata. Mis need seadused siia puutuvad, endal ei ole mõistust peas?