"2 terroristi, kes nüüdseks maha lastud. 3 turisti väiksemate vigastustega. Pättidel oli 2 nuga ja kohaliku lehe andmetel mitte päris püstol. Ka kohalikud shokis. Elan Hurghadas."

"Kaks semu, kes on taanlased, jõudsid just eile sinna hotelli. Võtsin nendega ühendust ja nad ütlesid, et kuulsid vaid helikopterit ja kiirabi, muud midagi, mingit paanikat pole ja kedagi midagi ei koti."

"Hotellis Bella Vista olen seal ise ka 2 korda olnud. Mõistliku hinna ja ülihea asukohaga hotel. Kahju muidugi, et sellised asjad toimuvad. Loodame parimat, et keegi elu ei kaotanud."

"Ise ka korra samas hotellis olnud ja oli meeldiv. üldiselt Sharm meeldib rohkem. nüüd ainult vist mälestused jäävad. ei julge mina sinna küll enam minna."

"Oi kui kurb juhtum. Saabusin mõned päevad tagasi Hurghadast, Bella Vista naaberhotellist Roma Hotellist. Õhkond nende tavade, kultuuri mõistes meeldiv. Arvan, et petta (müük-ost) võid saada seal igal sammul, aga tappa või varguse ohvriks mitte kergelt, sest usk ei luba. Bella Vista vastas üle ringtee oli ka relvastatud valve 24h, et kurjamid sinna hotelli ronisid, pidid ikka olema harimatud tegelased."

"Viibime sõbraga kahekesi hotellis nimega "Mirage" ning siin hetkel õnneks kõik korras. Hirmutab see, et siin hotellis puudub kõrge turvalisus. Saabusime läbi Novatoursi 07.01.16 ja lahkume 14.01.16. Loodame parimat!" kirjutas Egiptuses puhkav eestlane.

Panorama Bungalow hotellis on rahulik, vastas Rahva Hääle üleskutsele Egiptuses viibiv eestlane. "Inimesed löögastuvad Iiri pubis, olukord rahulik."

Eestlased Hurghadas, mis olukord kuurordis valitseb? Kirjuta vihje@delfi.ee, mis täpsemalt juhtus ja milline on meeleolu!