Vanahärra parkis auto abikaasa seltsis haigla juurde, ostis tunniks Tallinna tasulise parkimiskaardi, pani selle koos parkimiskellaga auto armatuurlauale ja sammus südamerahuga arsti juurde. Auto juurde naastes ootas vanapaari aga klaasipuhasti all Citypark Eesti trahvikviitung.

Tõepoolest — et seis oleks võimalikult segane, valvab haigla parklas korda EuroPark, kuid haigla kõrval lastepolikliiniku parklas korraldab asju hoopis Citypark Eesti — sinna platsile oma auto Agu tegelikult jättiski.

Hea Delfi lugeja, kas ka sinul on tulnud ette segadust seoses haiglate ja polikliinikute juures parkimisega? Kuidas võiks ja peaks olema sealne parkimine reguleeritud? Kas parklate omanikud peaksid ehk haiglatega rohkem koostööd tegema, et seal visiidilkäijad ei peaks pidevalt inimlike eksituste tõttu röövellikult kalleid trahve maksma?

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.