Näiteks lubas Juur teha saate lõpus auhinnamängu. Nimelt tuli vaid tähele panna, mitu korda öeldakse saate jooksul sõna "Hitler" ja õigesti vastanud isiku võtab Juur isiklikult sülle ja eemaldab jope - paraku lubas ka jopega minema joosta.

"Nagu lauldi 45. aastal, laulavad taaskord Saksamaa pinnal venelased," naerab Kivirähk enne meie idanaabri esinemst. Samuti meenutasid Venemaa lauljad meestele tavalisi lasnamäe venelasi.

Edasi andis Juur auhinnamängus osalejatele teada, et neljast viieni on ta Tallinnas Viru Keskuse Rahva Raamatus ja Laseringis ning on valmis sülle võtma seekord vaid ilusaid inimesi. Eelisjärjekorras võtab Juur sülle filosoofiateaduskonna tudengeid.

Hea Delfi lugeja, markantseid näiteid Juure ja Kivirähu saadetest mõlemal päeval võib tuua veelgi. Kas juhtusid ka ise saadet nägema? Mida arvad sina sellise huumori ja kõnepruugi lubamisest rahvusringhäälingu eetris? Kas teades, et tegu on siiski naljasaatega, on taoline huumor õigustatud või läksid mehed seekord tõesti üle piiri?

Ootame teie mõtteid ka meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.