Nii Leedu Delfi kommentaariumis, kus mängu seisu kirjeldavale artiklile kogunes suisa üle 5000 kommentaari, kui ka meie endi lugude juures kritiseeriti teravalt Makedoonia koondise koosseisu, kelle selgelt parim mängija Bo McCalebb on küll Makedoonia kodakondsusega, kuid pärit USA-st.

"Makedoonia on muidu sümpaatne sats, aga fakt jääb faktiks: Leedu mängib fair play vaimus omade meestega, Makedooniat veab aga sisseostetu," kommenteeris üks korvpallifänn. "Ja muidugi see kodustatud McCalebn, kes mängu ära tegi lõpus, aga kes pole makedoonlane kuskilt otsast. Varsti on koondised nagu klubid - kurb," oli temaga päri teinegi.

Makedoonia ei ole aga sugugi ainus, kelle koondises on välismaise päritoluga mängijad. Hea Delfi lugeja, kui hästi korraldatud on see süsteem sinu arvates? Kas Eesti peaks samuti teiste eeskujul meelitama välismaalaseid meie kodakondsus "hankima", et kokkuvõttes meie tulemusi parandada?

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.