Auto24-s torkas silma üks korraliku välimusega linnamaastur. Võtsin müüjaga ühendust ja saime samal päeval kokku. Autot lähemalt vaadates torkasid kohe silma erinevad iluvead, mida fotodelt vaadates ei õnnestunud näha. Nimelt oli juhipoolne uks väljastpoolt ära kriimustatud, istmepolster oli katki ning auto salongis oli ebameeldiv lõhn.

Vähe sellest, rooli taha istudes vaatas armatuurlaualt vastu läbisõit 340 000 kilomeetrit. Auto ise oli 2004. aastast. Kui küsisin läbisõidu kohta, ütles omanik, et see ei ole probleem, ta kerib selle tagasi. Öelgu ainult mina, millist numbrit sinna soovin. Ja kui tahan auto edasi müüa, võin öelda, et ei tea, kes selle keris, kuna ostes juba oli selline.

Müüja ise ongi autode müümisele keskendunud ning tegu on eramüüja, mitte juriidilise isikuga. Kuus pidi tema käest läbi käima umbes paar autot. Ei imesta, kui kõik need on keritud läbisõidu või mõne muu varjatud veaga.

Tehingut loomulikult ei sündinud ning otsustasin osta endale auto hoopis autofirmast. Ei pidanud pettuma, kuna autoga sain kaasa nii selle ajaloo kui ka hooldusraamatu. Lisaks pole kahe aasta jooksul auto ühtegi korda remonti vajanud.